Unde ajunge România dacă bogaţii nu plătesc impozite?; care sunt alimentele anti-frig?;...

Unde ajunge România dacă bogaţii nu plătesc impozite?; care sunt alimentele anti-frig?; unde s-a ascuns Che Guevara în Europa?; cine sunt cei mai norocoşi moştenitori?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Bătălia pentru şefia PSD a ajuns în ziua când apele s-au despărţit în partidul celor trei trandafiri, anunţă Gândul, care radiografiază fructe inghetatemişcările tuturor taberelor.

Economistul şef al BNR, Valentin Lazea, a declarat într-un interviu, citat de Hotnews, că dacă  bogaţii României nu vor plăti impozite pe avere vom avea o ţară împărţită între posesoriii de jeep-uri şi cerşetori.

Pentru zilele în care temperaturile vor ajunge la -25 de grade, Jurnalul Naţional prezintă o listă detaliată a alimentelor anti-frig.

Revoluţionarul cubanez de origine argentiniană Ernesto „Che” Guevara s-a ascuns sub o identitate falsă în fosta Cehoslovacie, timp de cinci luni, în anul 1966, potrivit cotidianului Dnes, citat de Mediafax.

Cei mai norocoşi zece oameni din lume, care s-au trezit cu sute de milioane de euro sau miliarde de dolari în cont după ce au primit moşteniri neaşteptate, sunt prezentaţi de Money.ro într-un top .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.