Când intră sistemul sanitar în colaps?; De ce se judecă Doboş cu...

Când intră sistemul sanitar în colaps?; De ce se judecă Doboş cu Marian Iancu?; cum ajunge USB-ul bilet de tramvai?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Jurnalul Naţional prezintă povestea primului preot din România care oficiază slujbe pentru surdomuţi şi luptă acestuia pentru a USB-Flower-Fragrancefinaliza o biserică  destinată acestora.

Doi liceeni modelează clădiri care sunt incluse de Google Earth în harta tridimensională a României, scrie Realitatea.net, care prezintă Casa Poporului remodelată virtual în şapte ore de adolescenţi.

Sistemul sanitar ar putea intră în criză la sfârşitul lunii iunie, avertizează Gândul, care citează o declaraţie a ministrului sănătăţii în care acesta susţine că bugetul ar trebui suplimentat cu încă jumătate de miliard de euro.

Anton Doboş l-a dat în judecată pe patronul FC Timişoara, Marian Iancu, pentru o datorie din 2007 , de 97.000 lei, când reclamantul era consilier sportiv al clubului, anunţă Adevărul

Locuitorii din oraşul francez Montpellier, conform Antena3.ro, vor fi primi europeni care vor putea înlocui tradiţionalul bilet de tramvai cu un stick USB, acesta fiind încărcat cu contravaloarea călătoriei de pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.