Kiss Fm a dat cel mai mare premiu din istoria radioului

Kiss Fm a dat cel mai mare premiu din istoria radioului

0
DISTRIBUIȚI

Kiss Cash a devenit, incontestabil, un fenomen. La Kiss Fm s-au castigat bani, telefoane de ultima generatie, scutere, masini. Pentru a castigatoare kissface lucrurile si mai palpitante, in martie, Kiss Fm a scos la bataie cel mai mare premiu din istoria radioului: un apartament in Bucuresti, in valoare de 80.000 de Euro. 250.000 de Kissomani s-au inscris intr-o cursa a nervilor tari.


O cursa tensionata, cu o recompensa “cat casa” la linia de finish. Dintre toti, doar unul a prins potul cel mare, iar Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv au jucat rolul talismanului norocos pentru o ascultatoare baftoasa.

Elena Bute, din Galati, a spus tare si raspicat indiciul care i-a fost atribuit si a inhatat cel mai mare premiu din istoria radioului: un apartament in Bucuresti valoare de 80.000 de Euro si un premiu in bani, in valoare de 3.900 de Euro. Emotiile au fost coplesitoare, dar, din fericire, castigatoarea nostra s-a tinut tare.

Surprizele insa nu se opresc aici. Urmeaza, pentru castigator, un party pe cinste, asa, ca de casa noua, la care sunt invitati toti DJii Kiss Fm. Kiss Cash continua! Inscrieri unice prin SMS la 0735 600 100 (tarif normal) sau, gratuit, pe kissfm.ro.    P

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.