Brandul, Bardul şi Zeus

Brandul, Bardul şi Zeus

1
DISTRIBUIȚI

Dacă data trecută aveam parte de o timidă răzvrătire împotriva” Reţelei Orange”,  săptămâna asta lucrurile au început să se mişte ostaficiuc panou jpeg pîntr-o direcţie.  Dar destul de timid. Vorbeau unii pe la televiziuni despre posibila grecizare a României. Cred că „mânjeala de faţa” e cam tot ce putem face în direcţia asta.  Bugetar sau nu, pedist, penelist sau udemerist cred că, la un moment dat,  cetăţeanul în curtea căruia e instalat „BRANDUL” transformat aici in „BARD” (BARD s.m.


, poet  care cânta în poeziile sale pe zei, conform  Dexonline) şi-a facut curaj.  Şi a mânjit puţin imaginea „BARDULUI” cu o substanţă albicioasă. Mai mult ca sigur că omul nostru cu frică de DumneZeu(s) nu va recurge şi la alte culori pentru a-şi manifesta nemulţumirea.

1 COMENTARIU

  1. Da io in nu inteleg altceva. De ce toti care’le il sustin pe ala mic, chel si chior pe deasupra apar pe afise cu fata decupata. La Base am inteles, de ce i-au decupat fata. Pai si chior si chel nu prea avea o fata de cerut voturi. Trebuia putin cosmetizat. Cum cica banii pentru operatii estetice are doar mozomaina de EBA, n’au mai ramas si pentru parintele natiunii. Asa ca i-au taiat fata si i-au pus’o pe afis. MOST WANTED ca la americani. Mai lipsea doar recompensa. Dar nu disperati vine si aia.
    Dar sa revenim la Brandu’. Eu in locul lui nu acceptam o asemenea botire a fetei si implicit a personalitatii. Mai ales ca Brendu’ are par nu gluma, in privinta asta nu’i caricatura.
    Apropo, am observat ca si Bo(c)ulet a inceput sa cheleasca. O fi prin simpatie. Maine poimanine, se va da un decret prin care toti trebuie sa fim tunsi chilug, ca pe vremea mult iubitului impuscat.
    Si atunci ca si acum erau in teritoriu o serie de lingai care faceau orice pentru mult iubitul si stimatul conducator.
    Ca e bun si proverbul romanesc: In tara orbilor, chioru’i imparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.