Peste 43.000 lei furaţi din bancomatul tăiat cu flexul

Peste 43.000 lei furaţi din bancomatul tăiat cu flexul

0
DISTRIBUIȚI

bancomat 1pHoţii au reînceput să spargă bancomate. Azi noapte au dat atacul la ATM-ul aflat în una din clădirile fabricii Banatul de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Timişoara, Din primele investigaţii a reieşit că hoţii au sărit gardul şi au forţat uşa de la intrarea în clădire. Odată ajunşi în clădirea în care era bancomatul, hoţii s-au apucat de treabă. Cu ajutorul unui flex au tăiat carcasa de metal şi au luat banii. Spargerea a fost descoperită abia dimineaţă de paznic care a dat alarma. La această oră, criminaliştii sunt la faţa locului şi adună probe care i-ar putea duce la identificarea spărgătorilor.


De asemenea, sunt verificate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă- Până la această oră nu se ştie ce sumă a fost furată din ATM.

UPDATE 1  Spărgătorii au tăiat balamalele bancomatului, după care au scos cutiile cu bani. Conform Poliţiei Timiş, suma sustrasa din interiorul bancomatului este de 43.240 lei. În incinta clădirii în care era amplasat bancomatul exista sistem de alarmare cu senzori de mişcare , conectat la postul de pază, dar acesta nu a fost armat şi nu s-a declanşat în momentul în care peroanele au pătruns în interiorul încăperii care se afla ATM- ul. Paznicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.