Primarul din Zăvoi vrea în libertate pentru că este proastă mâncarea-n arest...

Primarul din Zăvoi vrea în libertate pentru că este proastă mâncarea-n arest UPDATE 1 CAT respinge recursul

0
DISTRIBUIȚI

antonie bunei si fiul cat 1p„Singurul lucru deosebit în acest dosar îl reprezintă starea de arest a celor doi, singurii din cei şapte inculpaţi care s-a considerat că prezintă pericol public”, a susţinut, astăzi, avocatul Mihai Paşca în faţa Curţii de Apel Timişoara, în încercarea de a obţine liberarea sub control judicar a primarului comunei cărăşene Zăvoi, Antonie Bunei, şi a fiului acestuia, Silviu. Aceştia alături de alţi angajaţi ai Primăriei din Zăvoi au fost trimiţi în judecată de procurorii DNA, fiind acuzaţi că au fost implicaţi în şpaga de 47.000 de euro, cerută omului de afaceri Romeo Dunca pentru aprobarea investiţiilor de pe Muntele Mic. Tribunalul Caraş Severin a respins cererea de punere în libertate a acestora, chiar dacă s-au prezentat nu mai puţin de şase certificate medicale pentru bolile de care suferă primarul.


Aceasta a fost considerată ca fiind netemeinică de apărarea acuzaţiilor, pe motiv că „numai în cazul lor se vorbeşte de pericol, chiar dacă faza de anchetă penală s-a terminat”. În replică, procurorul DNA a cerut respingerea cererii de eliberare pe motiv că „există riscul să fie influenţaţi martorii care vor fi audiaţi de instanţă. Interceptările convorbirilor telefonice aflate la dosar au dovedit influenţa pe care inculpaţii o au asupra majorităţii persoanelor din localitate”. Primarul Bunei a cerut judecătorilor „să-mi acordaţi clemenţă, ţinând cont de starea mea de sănătate. E greu din toate punctele de vedere, inclusiv al hranei”. Rămâi aici pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile primarului din Zăvoi şi a fiului său, aceştia urmând să rămână, în continuare, după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.