EXCLUSIV Nuţu Cămătaru la chef cu „spuma” interlopilor din Timişoara. Vezi conexiunile...

EXCLUSIV Nuţu Cămătaru la chef cu „spuma” interlopilor din Timişoara. Vezi conexiunile nuntaşilor cu şpăgarii din vămi VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Celebrul Nuţu Cămătaru apare alături de floarea lumii interlope din Timişoara la o nuntă care a avut loc anul trecut în luna octombrienutu 33 pîn oraşul de pe malurile Begăi, în mai multe înregistrări postate pe Youtube. Mulţi dintre cei care apar în aceste înregistrări sunt cunoscuţi pentru implicarea în contrabanda cu ţigări, fiind celebrii în zona Stamora Moraviţa pentru modul în care şi-au luat partea leului din această afacere, dar şi pentru legăturile cu vameşi şi poliţişti de frontieră.

Înregistrările prezintă recitalul manelistului Florin Salam care abundă de dedicaţii şi trimiteri către „tata Nuţu”. Celebrul interlop este pomenit aproape la fieccare strofă –  „bine ai venit, Nuţule, talentule”, „creierul number one”, „cappo di tutti cappi” sau „trăiască şefu’ „. La masa lui Nuţu Cămataru, în dreapta sa stă fratele unuia dintre agenţii de la Poliţia de Frontieră de la Stamora Moraviţa arestat în dosarul şpăgii, Ionescu Valentin. Invitatul special de la nuntă nu a ezitat să iasă la dans, când s-a cântat „hai să te trăiască şefu’/ ăsta e descurcăreţu’/Are bani şi are de toate/ Şi ne ţine pe toţi în spate,/ Ne-a făcut case, palate/ Să-i dea Domnu’ sănătate” .


Nuţu Cămătaru a dat dedicaţii de 1.500 lei odată pentru mai mulţi nuntaşi şi chiar pentru „Nuţulică, urmaşul lui”. Printre cei nominalizaţi în dedicaţiile date toată noaptea şi filmaţi distrându-se la nuntă se află numele celebre din lumea interlopă a Timişoarei şi nu numai – Udrea, Vio Blondu, Tarzan, Zmeu, Cârciu, Uţu, Ţene, Alex Bombardieru, Iosefini, Marcel, Adumitroaie, Chimu, Italianu’, Joe, Vesa sau Vasile Porcu’ de la Londra. La un moment dat, una dintre dedicaţii a fost făcută pentru „doamna Camelia”.  „Sus mafia” şi „Hai mafia”, îi îndeamnă Florin Salam pe petrecăreţii care  dansează pe rupte. Alături de Salam la nuntă au mai fost Minodora şi Violeta.

UPDATE 1 După ce PRESSALERT.ro a prezentat primele informaţii despre înregistrările în care apare Nuţu Cămătaru alături de cunoscuţi membrii ai lumii interlope au apărut şi primele reacţii. Cei care au postat pe Youtube au dezactivat codurile care permit adăugarea videoclipurilor. Acestea pot, însă, fi vizionate, în continuare, la următoarele adrese http://www.youtube.com/watch?v=LhFG0lF5c8A, http://www.youtube.com/watch?v=ldrTsfIp1C0, http://www.youtube.com/watch?v=e4iLv04Mel8 şi http://www.youtube.com/watch?v=wPn99VONE0I.

6 COMENTARII

  1. domnule autor de articol din videoclipurile de pe youtube ti-ai dat seama de legatura asta strinsa ca nu inteleg? iti spun sa te mai documentezi si sa nu scrii doar din ce vezi intr-un videoclip.esti penibil ptr ca ceea ce ai scris tu in acest articol nu are nici o legatura cu realitatea. a fost o simpla nunta ,(frumoasa de altfel) la care au fost invitati presupusii interlopi,dar se pare ca nici pe astia nu-i cunosti din moment ce ai si nascocit citeva nume probabil nu se auzeau bine pe inregistrare.rusine sa-ti fie.mai frumos ar fi fost daca ai fi facut copy paste la un articol constructiv.iti iei banii degeaba .

  2. PUSCARIE GRABNICA SI DE LUNGA DURATA TUTUROR CELOR PREZENTI,VII SA ARUNCI CU BANI LUATI DE LA AMRATI,BANI FACUTI DIN INFRACTIUNI….DAR INSTITUTIILE STATULUI CE FAC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.