Graniţa cu Serbia, noul El Dorado al migranţilor

Graniţa cu Serbia, noul El Dorado al migranţilor

0
DISTRIBUIȚI

Migranţii ajunşi în Grecia şi care vor cu orice chip să ajungă în vestul Europei pun o presiune tot mai mare pe graniţa României cu migranti-tunisieniSerbia.


Dacă până în urmă  cu câteva luni trecerile ilegale dinspre sârbi erau extrem de puţine, acum poliţiştii de frontieră se confruntă cu situaţii de acest gen aproape în fiecare zi.

Ultimul caz s-a înregistrat, ieri, când agenţii au descoperit pe raza localităţii timişene Breştea patru bărbaţi care nu aveau documente şi nici nu vorbeau limba română. După ce au fost duşi la sediul sectorului Deta, aceştia au fost identificaţi ca fiind Salah C., în vârstă de 33 ani, Maamar A., în vârstă de 30 de ani, Walid G., în vârstă de 21 de ani şi Khaled R., în vârstă de 31 de ani, toţi cetăţeni algerieni. Aceştia au declarat că s-au cunoscut în Muntenegru şi au hotărât să ajungă împreună în România şi, deoarece nu posedau viză, au trecut ilegal frontiera, peste fâşia verde. Aceştia sunt cercetaţi penal, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.