SCUZĂ Traficant de droguri din cauza depresiei UPDATE 1 Hotărârea CAT

SCUZĂ Traficant de droguri din cauza depresiei UPDATE 1 Hotărârea CAT

9
DISTRIBUIȚI

Cei doi lugojeni din lotul „Autobuzul”, Simon Mihai şi Mihăilescu Marius Alexandru, arestaţi pentru trafic de cannabis au cerut, astăzi, simon si mihailescu droguri lugoj 1 pCurţii de Apel Timişoara punerea în libertate. Aceştia au fost reţinuţi după un flagrant organizat de poliţiştii de la „Crimă Organizată”, fiind descoperite aproape 900 grame de droguri.


Avocatul lui Mihăilescu a cerut eliberarea clientului pe motiv că a fost sincer în timpul anchetei şi „în urma decepţiei provocate de faptul că părinţii săi au fost condamnaţi a intrat ăntr-un anturaj nepotrivit şi a început să consume droguri”. La rândul său, tânărul a recunoscut că este consumator de droguri, dar a susţinut că „am vândut ocazional”. Procurorul DIICOT a contrazis apărarea acestuia, afirmând că ” din 2008 şi până în aprilie anul acesta a fost implicat în traficul de droguri. Şi în momentul percheziţiei la domiciliul său, unde au fost găsite alte 15 pachete cu cannabis, au venit trei persoane pentru a se aproviziona cu droguri. Considerăm că lăsarea în libertate ar reprezenta pericol pentru ordinea publică pentru că ar continua aceste activităţi”. La rândul său,  Simon  a recunoscut că este consumator, dar că 2 din interceptările telefonice nu a reieşit că aş fi vândut”. Află decizia instanţei aici.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile celor doi, care rămân în arest.

9 COMENTARII

  1. Bine ca aia care fura milioane de euro sunt in libertate si conduc tara dupa bunul plac si tinerii astia pt iarba, care e considerata medicament in SUA(cea mai democratica tara din lume)sunt tratati ca niste criminali!!!! RUSINE!!! Cei cu HEROINA isi cam merita soarta!

  2. Articolul trecut ai scris „aproape 900”. Acum ai scris „aproape 800″… hmmm… ma gandesc ca peste vre-o 10 articole vei ajunge si tu la cantitatea exacta. Vad ca degeaba iti pierzi timpul prin tribunale, ca tot aiurea informezi publicul!

  3. mai multe detalii care corespund cu adevarul ar fi bine sa publicati si cat mai des posibil sa stim si noi ce se va intampla cu Lugojenii nostrii sper sa aibe cele mai marei sanse de a scapa ceea ce nu prea as crede…..cu parere de rau spun asta!!!:( 🙁 🙁

  4. Nu e nici 700, nici 800, nici 900, si din cate stiu eu bine nici 15, sunt 5.Sincera sa fiu mi s-ar parea normal daca, coopereaza(scuzati expresia) sa li se dea o sansa.Ca va zic eu care e treaba… Toata chestia porneste de la DIICOT… ca vezi tu ca sa aresteze cati mai multi de-astia mici, mai putin capii cei mari.Pai ba omule pe cine crezi tu prost ma?Adica ala care chiar are legatura puternica cu toate astea e liber bine mersi sta cu „cucu” la soare, si astia cu 5 grame la ei plus ca mai recunosc stau la CUSCA ma??? Pai sincera sa fiu da-o-n ma-sa de treaba.Asta nu-i tara frate, asta nu e lege, asta nu e dreptate.

    PS(pt Dragos):Mai taie din ele, da-le dreacu!

  5. Dragose iti doresc sa scrii minciuni de genu asta despre un adevarat grup infractional, nu despre tineri inocenti si sa-ti rupa cineva capu! scrie adevarul!

  6. sunteti niste gunoaie, pXXXX procurorilor ‘dicot’ , care nu va lasa sa scrieti adevarul…sau e doar rea-vointa! iti doresc niste sarbatori la fel de fericite ca si sarbatorile acestor tineri! see u around…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.