S-a spânzurat cu amenda-n buzunar

S-a spânzurat cu amenda-n buzunar

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost găsit de un consătean, ieri, spânzurat de o salcie pe malul râului Timiş. Sesizaţi prin 112, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.


 Aceştia au stabilit că B. Nicolae, de 43 de ani, din comuna Boldur, sat Ohaba-Forgaci s-a folosit de o sfoară de legat baloţi de fân pentru a-şi pune capăt zilelor. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Într-unul din buzunare a fost găsit doar un proces-verbal de contravenţie, conform căruia victima fusese amendată în urmă cu o săptămână pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Asupra bărbatului sau domiciliul acestuia nu a fost găsit un bilet prin care să justifice gestul la care a recurs. Corpul neînsufleţit a fost depus la morgă  pentru  efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului.

1 COMENTARIU

  1. Biwtii oameni pe ei cine sa-i mai apere?De ce se sinucid, sau incearca sa se sinucida atta demulti romani?Pentru ca sunt la limita suportabilitatii.Cel mai ingrozitor si mai terorizant este sa mori cu dreptattea in mana.Recent am intrat in posesia unui caz strigator la cer a unui batran care cade victima ilegalitatii dovedita material acredit europw-bank,doar pentru ca a fosat codebitor al fiicei si ginerelui sau intr-un contract vde credit ipotecar.De la prima si pana la ultima fila din contract sunt doveziu ale incalcarii Regulamentului BNR 3/2007 reactualizat,al ledii 190/1999 reactualizata ,dar si a legii 193/2000 deasemeni reactualizata si nu in ultimul rand al art.215 din CP.Clauze abuzine .,clauze averante scutire de la plata primei rate 7 luni numai ca toti imprumutat si codebitor sa fie induci in eroare.Rezultatul fiica ,ginerele si nepotii parasesc tara,intai pentru a munci sa p[oata plati ratele ce nu s eincludeau deloc in gradul de indatorare ,batranul ramane singur,iara cum mafia bamcara se napusteste asupra lui,risca sa ajunga sub cerul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.