EXCLUSIV Cum a fentat legea printr-o declaraţie cu iz penal consilierul judeţean...

EXCLUSIV Cum a fentat legea printr-o declaraţie cu iz penal consilierul judeţean PD-L Cândea

17
DISTRIBUIȚI

Consilierul judeţean PD-L Dorin Cândea, actualul şef al Registrului Auto Român Timiş despre care PRESSALERT.ro a dezvăluit că  a fost condamnat  pentru că a înmatriculat cu acte false mai multe maşini, a mai fentat încă o dată legea, atunci când şi-a înfiinţat firma CD Oil SRL. În 21 decembrie 2005, în faţa unui notar public,  Cândea Iosif Dorin a dat o declaraţie pe proprie răspundere „cunoscând prevederile art. 292 Cod Penal privind falsul în declaraţii”. În documentul respectiv, acesta a declarat că „îndeplinesc condiţiile legal prevăzute de legislaţia română în vigoare pentru deţinerea şi exercitarea calităţii de asociat la SC CD OIL SRL, cu sediul în Timişoara, jud. Timiş”. Conform legii societăţilor comerciale, cei care semnează actul constitutiv al societăţii sunt consideraţi fondatori. De asemenea, legea face precizarea că „nu pot fi fondatori persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile ori care au fost condamnate pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită…”.


La momentul în care a semnat declaraţia pe proprie răspundere, în 2005,  în cazierul lui Cândea apărea condamnarea din 1999  la doi ani de închisoare  pentru fals material în înscrisuri oficiale şi pentru complicitate la fals material în dosarul cu maşinile înmatriculate cu acte vamale falsificate. De abia în iunie 2009, Tribunalul Târgu Mureş l-a reabilitat pe Dorin Cândea. Aşadar, Cândea a declarat în fals că îndeplineşte condiţiile legale de a înfiinţa firma împreună cu alţi doi asociaţi.

Întrebat despre declaraţia în fals pe care  dat-o în 2005, Dorin Cândea a declarat pentru PRESSALERT.ro „nu ştiu. Societatea a făcut-o o firmă. Îi dai şapte milioane şi-ţi face firmă. Probabil nu aveai voie să fii condamnat, pe perioada condamnării. Eu ştiu o grămadă de administratori care au dosare pe rol. Să nu mai spui că am fost condamnat.Am fost reabilitat. Te dau în judecată dacă mai scrii că am fost condamnat. Din punct de vedere juridic sunt reabilitat. Sunt curat. La acele momente (când a semnat declaraţia, n.a.) eram perfect legal. Cine a făcut actele, ei ştiu”. Dorin Cândea este în continuare şef al RAR Timiş, beneficiind de sprijinul preşedintelui  PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc.

17 COMENTARII

 1. Tara tuturor posibilitatilor nu este SUA ci Romania.

  NU EXITA IN LUME O TARA IN CARE SA SE MINTA ATAT DE MULT !

  SUNTEM DE DEPARTE PE LOCUL INTAI !

  NU EXITA IN LUME UN PARTID SAU ASOCIATIE MAI CORUPTA DECAT PDL!
  DE ACEEA ROMANI TREBUIE SA IASA LA VOT SI SA II DEA JOS, ALTFEL NE ASTEAPTA O DICTATURA MAI CRUNTA DECAT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU.
  ROMANI GANDITI-VA !!!

 2. Dar cat puteti fi de penibili,pai sunt puscariasi care isi fac firme din penitenciar si veniti cu asemenea prostii care nu fac nimic altceva decat sa provoace reticenta cititorilor vostrii

 3. Hahahahaaaa …. s-o crezi tu ca vor misca fraierii astia tinuti de mine la limita supavietuirii …. cum , nu stii cine sunt ? Sunt eu ZEUS – amantul impotent al cur.vei din Plescoi , fratele tiganilor din tara si starinatate , seful mafiei internationale a armamentului si asta e doar partea din afta … nu am timp sa vorbesc despre cat am furat in Romania si cat voi mai fura … Sa Traiti Bineeeee ….

 4. Eu unul nu cred d iota din toate aberatiile astea care se scriu la adresa lui candea,si oricum ar fi penal sau nu,a facut o treaba buna la registru si totul merge ca pe roate acolo,astfel fiind logic sprijinul partidului pt el

 5. Chiar si in ceasul al 12-lea, condammatul asta de Candea, inca mai viseaza, cu ochii deschisi. Crede ca e nemuritor si intangibil. E o eroare sa gandesti asa, intr-un stil flegmatic. Se vede de la o posta ca nu e sigur pe el. Ce o fi asa greu sa cunoasca ca a fost CONDAMNAT. Nu are nicio legatura cu reabilitatea. Sumt doua etape distincte. Ca sa vedeti caracterul ipochimenului si gelatului de Candea, mai si da in gat pe altii. Caracter suprem!

 6. sunt atatia ingineri, foarte buni in RAR Timis si tocmai condamnatul asta a ajuns sa fie director! ganditi-va ca asa si-a numit PDL directori in toate institutile statului…RUSINE PDL!!!

 7. Un om de seama al PDL-ului! Este si reprezentativ pentru PDL! Peste jumatate din PDL-isti ar trebui bagati la zdup! Hoti mai mari ca astia nu a avut Romania! PSD-ul fura mai prin dos si mai cu rusine! Astia fura pe fata si de 10 ori mai mult ca PSD-ul! Si pe langa asta nu stiu ce-i rusinea !

 8. Voi chiar nu v-ati plictisit???sunteti penibili pe bune…iar tu domnule care scrii articolele acestea cam cata spaga iei?,cred ca ti sau cam umplut buzunarele ..

 9. ” D-le Bota, cand va ridicati plicul de la dl. Grindeanu si dl. Ingrisch, sa le transmiteti sarutul dulce al lui Baderca. ” asta daca nu a apucat sa doara pana acum….va durea rau peste 2 ani.

  PS: Vinde site-ul, fa-ti fundatie, lasa ceva la familie…ca-i nasoala rau.

  _____________
  RIDENDO DICERE VERUM!
  Tradus: CE NE DISTRAM!

 10. fratilor,lasati omu sa fure in liniste ce tot il deranjati.el nu stie sa faca altceva decat sa colecteze de la unu si altu din rar-ul ala.toti cotizeaza la „taticu” sub pretextul ca trebe sa dea mai sus(adica la bucuresti).

 11. despre domnul bota nu conteaza de unde isi ia plicul atat timp cat da niste adevaruri,cel putin in cazul infractorului „reabilitat” care este dorinel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.