EXCLUSIV Protestele reluate timid la Timişoara

EXCLUSIV Protestele reluate timid la Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Un grup de aproximativ 15 persoane a ieşit în stradă în această seară în centrul Timişoarei. Oamenii s-au declarat nemulţumiţi şi susţin că îşi doresc să fie mai mulţi. „Am ieşit în stradă pentru că nu mai puteam să aştept să iasă alţii pentru mine. Am o fetiţă de trei ani şi jumătate care doarme, de obicei, la ora asta, dar de data asta, în loc să o adorm, am luat-o cu mine. Am luat-o pe sus şi pe mama. Mi-am chemat şi alţi prieteni. Nu sunt decâ două opţiuni – să ieşi în stradă sau să aştepţi,  la televizor, să iasă alţii „, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Iuliana Olăraşu. Grupul de protestatari sunt supravegheaţi de un echipaj de jandarmi. Andi Herman, printre primii veniţi în piaţă, a declarat că ” suntem aici pentru a-i susţine pe românii din toată ţara şi în special pe cei din Bucureşti.


Nu vom pleca până nu ni se va alătura toată Timişoara. Mâine la 14 vom veni la miting din nou în Piaţa Operei”. Vom reveni.

UPDATE 1 În zonă au mai apărut vreo 20 de tineri, care s-au prezentat ca fiind „patrioţi” şi care s-au apucat să scandeze „Păcat, păcat, de sângele vărsat”, „Libertate” şi „România, stat poliţienesc”. Când s-a scandat „Jos Băsescu” de câţiva protestatari, grupul a tăcut. A redevenit gălăgios doar când au apărut jandarmii să-i avertizeze să înceteze cu scandările pentru că este trecut de 11 noaptea. Unul dintre cei care au comentat a fost ridicat şi legitimat după care a fost lăsat să plece. „Patrioţii” s-au plictisit şi au plecat după ce au mai scandat de câteva ori. Protestatarii ajunşi iniţial în piaţa Operei,  au plecat aproape de miezul nopţii.

1 COMENTARIU

  1. Joooossss Gunoaele de la Gurven au venit Totzii hotii totzii talhariii la guvern sau imbogatit pe spatele prostilor tot neau vandut …. fabrici uzine …. si multe altele …. unde is baniiiiiiii din cauza asta am ajuns asa in halu asta nu se merita sa statzii acasa ssa privitzii la Tv Dragii Romanii iesitzii in strada sii spunetziva ofuu nu va lasatzi intimidatzii de JANDARMERIE criminalii lu BASESCU …… Joooossss BASESCUUUUUUUU meritzii moartea lu Ceausescu…… TRAS IN TZEAPA LA VLAD TZEPES BASESCULEE …. BOC…. ELENA UDREA … ceii maii talharii din Romania …. la ora actuala …. in frunte cu JANDARMERIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.