Hellvig pune Poliția să caute „tunurile” Elenei Udrea de la Ministerul Dezvoltării

Hellvig pune Poliția să caute „tunurile” Elenei Udrea de la Ministerul Dezvoltării

5
DISTRIBUIȚI

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, liberalul Eduard Hellvig, a anunţat, astăzi, la Timişoara demararea a trei proiecte – reabilitarea termică a blocurilor prin atragerea de bani europeni, renovare a clădirilor istorice şi, implicit, de dezvoltare a turismului şi asigurarea de finaţări pentru utilităţi care să permită deschiderea de noi parcuri industriale. Până atunci, Hellvig a cerut efectuarea de controale la instituţiile din subordine „folosite ca instrumente pentru clientela politică de către miniştrii care au fost înaintea mea”.


 Ca lucrurile să fie clare, ministru a anunţat că „am solicitat la Ministerul de Interne un ajutor prin detaşarea unor ofiţeri de la Direcţia Antifraudă care să ma ajute în desfăşurarea unor controale pentru că nu avem competenţa pe care o au acesti specialişti. Eu am încredere în instituţiile statului. Detaşarea ofiţerilor va fi pe aproximativ doup luni, timp in care se face acest control”. În funcţie de rezultatele controalelor, Hellvig a susţinut că va lua două tipuri de măsuri – administrative şi „alte măsuri” care sunt de competenţa organelor de cercetare penală.

5 COMENTARII

  1. Foarte bine a facut Hellvig. Udrea si-a adus toata sleahta de hoti in minister. La Compania Nationala de Investitii este o mafie. Toti sunt rude intre ei si au format un grup de infractori condusi de Manuela Patrascoiu fost Secretar General in Ministerul de finante. Implicati in furtul de la CNI mai sunt Marius Dragomir, Doru Ducan precum si actualul director interimar Ion Simonca care este un acolit al PDL-ului si al Manuelei Patrascoiu.
    Acolo trebuie chemat procurorul sa le faca rechizitoriul direct nu politia.
    Pana nu o sa dea afara toti directori si sefii de serviciu CNI-ul o sa ramana o cloaca de mafioti condusi de Manuela Patrascoiu care ii are pe toti la mana, precum si pe directorii din Minister care sunt alti mafioti.
    Ne-am saturat de PDL-ul asta, de hotii astia , vrem o schimbare, vrem o normalitate vrem sa ne crestem copii intr-o tara SANATOASA !!!!

  2. Hellving a făcut controlul la CNI in 2012 si nu a găsit nimic care sa nu fie in regula. Aviz amatorilor si crizatilor care au trecut in graba ca angajați ai CNI si nu au confirmat la locul de munca. Felicitări profesioniștilor Manuela Patrascoiu, Doru Ducan si Marius Dragomir care fac ca aceasta companie sa fie apreciata de autoritățile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.