Primarii din Oţelu Roşu şi Socol vor în libertate sub control judiciar....

Primarii din Oţelu Roşu şi Socol vor în libertate sub control judiciar. Vezi decizia instanţei

1
DISTRIBUIȚI

Primarii pedelişti din Oţelu Roşu, Iancu Simion Simi, şi Socol, Ghiţă Valentin, au solicitat, astăzi, Tribunalului caraş Severin punerea în libertate sub control judiciar în dosarul DNA în care au fost arestaţi pentru corupţie alături de şeful APIA Caraş, Romică Anculia. Conform obiceiului, zeci de susţinători ai acestora au luat cu asalt sala de judecată.


Apropiaţii lui Simi au venit cu un tabel cu mii de semnături de susţinere. Apărătorii celor doi au solicitat punerea în libertate sub control judiciar a celor doi, afirmând că nu mai există temeiurile de la luarea măsurii asrestării preventive şi nici probe că ar vrea să influenţeze martorii. Procurorul DNA a cerut respingerea solicitărilor celor doi. În urma deliberării, Tribunalul Caraş Severin a decis respingerea cererilor, avocaţii primarilor declarând recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu urmariti cu atentia legaturile avocatului rada din caransebes cu procutorii si judecarorii versus cei ce fraudeaza fondurile apia ???
    functionari apia (mura,barbu…0) si-au trecut rudele pt subventii pasune…..,iar fermierii trebuiau sa cedeze mare parte din subventi pt. „sefii de sus”, altfel au controale si nu „mai pupa subventii”…
    ma indoiesc ca se va merge pina la capat !!!
    nici procuratura nici asa zisa presa libera nu isi vor face datoria, decit daca primesc „unda verde”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.