Bojin anunţă şedinţă de urgenţă pentru Politehnica Timişoara

Bojin anunţă şedinţă de urgenţă pentru Politehnica Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

„În următoarele 24 de ore voi convoca o întâlnire urgentă pe tema Politehnicii Timişoara”, a anunţat, astăzi, Titu Bojin chiar la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.


Pesedistul a declarat că soluţiile care se vor găsi vor fi aplicate de majoritatea absolută pe care USL o va face cu Partidul Poporului Dan Diaconescu.  Încă de la câştigarea alegerilor Bojin şi noul primar al Timişoarei, liberalul  Nicolae Robu, au anunţat că resuscitarea echipei de fotbal va fi o prioritate. “Vom da bani şi de consiliul judeţean, de la consiliul local şi de la Universitatea Politehnica. Se lucrează pentru acest lucru. Să vedem cum vom rezolva în următoarele două săptămâni”, declara Bojin în 12 iunie.  Tot la acea dată, liberalul Robu lămurea că la început va fi nevoie de o infuzie de bani publici pentru  deblocarea situaţiei echipei, urmând ca abia apoi să se încerce găsirea unui investitor care să preia clubul.

2 COMENTARII

  1. Ba eu nu vreau sa se plateasca din banii mei magariile lui Iancu cu largul concurs al lui Ostaficiuc. Sa se infiinteze o noua echipa, si sa promoveze daca merita in cativa ani in prima liga. Cu actionariat exclusiv privat iar administratia poate asigura stadionul, dotarile si intretinerea acestuia. Palmaresul nu ne intereseaza, nu are nimic cu viitorul, sa se spele Iancu cu el pe cap.

  2. @gustav: tinere…cu banii sunt de acord cu tine in mare parte…in schimb cu palmaresul…pai tu, poate fara sa vrei…ai jignit niste oameni…niste jucatori…care au luptat pentru culorile astea pe care multi timisoreni le iubesc…impreuna cu palmaresul…asa cum e el…oricum…FORTA VIOLA!!!…FORTA POLI!!!…OBLIGATORIU INAINTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.