Lucrări ale unor membri ai Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara, în expoziție...

Lucrări ale unor membri ai Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara, în expoziție la Helios

0
DISTRIBUIȚI

„Prezențe artistice semnificative din atelierele Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara” se intitulează demersul plastic propus de o serie de artiști timișoreni, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara, care dețin ateliere de creație în  colaborare contractuală cu primăria, aflate în folosința filialei de peste 45 de ani. Uniunea are, la rândul ei, o vechime de peste 70 de ani de activitate neîntreruptă, răstimp în care  artiști din țară și străinătate au expus în galeria de artă „Helios”, aflată în folosința U.A.P. – filiala Timișoara din anul 1967.


Deschiderea expoziției are loc marți, 30 aprilie, între orele 18:00 și 20:00, la „Helios”, va rămâne deschisă până în data de 17 mai și poate fi vizitată de marți până vineri între orele 11:00 și 19:00 și sâmbătă între orele 12:00 și 18:00.

„În Timișoara, există 31 de ateliere de creație aflate în formă contractuală cu municipalitatea. Aici își desfășoară cercetarea și creația artistică peste 40 de artiști vizuali: pictori, sculptori, graficieni, ceramiști, textiliști, restauratori, designeri, multimedia, care prin operele lor pun în valoare cultura artistică vizuală contemporană a orașului. Dorim ca prin demersul plastic pe care îl propunem în aceste zile să arătăm publicului o mică parte din creația acestor artiști vizuali, care asigură vizibilitatea culturală timișoreană la nivel național și internațional.” – spune Daniela Constantin, președintele filialei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.