Numele deputatului Popoviciu, în mega-dosarul de evaziune fiscală al clanului Butoane. UPDATE...

Numele deputatului Popoviciu, în mega-dosarul de evaziune fiscală al clanului Butoane. UPDATE Ce spunea senatorul Măgureanu

5
DISTRIBUIȚI

Numele deputatului PD-L Alin Popoviciu apare în mega-dosarul de fraudare a bugetului de stat în care, la solicitarea procurorilor DIICOT, 39 de persoane au fost arestate pentru evaziune, spălare de bani, grup infracţional organizat, prejudiciul fiind de 40 milioane de euro anual. Printre cei puşi sub acuzare de sprijinirea grupării „Butoane” şi a celorlalţi evazionişti se numără şi senatorul Cezar Măgureanu, fost membru PD-L, trecut pe la UNPR şi ajuns la PSD. Conform propunerii de arestare preventivă a procurorilor DIICOT, senatorul a încercat să intervină pentru firmele fiicei şi ginerului său că să nu mai fie controlate. Printre cei nominalizaţi de anchetatori că Măgureanu ar fi intervenit pentru a ajunge la şefii ANAF este şi deputatul PD-L Alin Popoviciu, considerat „un apropiat al conducerii ANAF”. Contactat pentru a spune dacă a fost căutat de Măgurean, aşa cum arată informaţiile procurorilor DIICOT, deputatul Alin Popoviciu a refuzat să comenteze, susţinând”nu mai vorbesc cu voi”.

UPDATE În propunerile de arestare preventivă a suspecţilor, procurorii DIICOT au notat faptul că „Găzdac Sorin Adrian a luat legărtura cu socrul său, Năgureanu Cezar Mircea, care i-a comunicat că a luat legătura cu Popoviciu Alin, persoană apropiată conducerii ANAF, pentru a-i cere ajutorul în cazul controalelor derulatede ANAF la SC VEGA TRADE COMMODITIES SRL, deţinută de familia Găzdac : „Uite, sunt la  SENAT.


Am vorbit, iau telefon şi vorbeşti tu cu el, te întâlneşti cu el la Bucureşti. Da? Dar mi-a zis că nu-i nicio problemă să vorbească baiatul cu mine. Şi atunci, mergem acaspă îi iau numărul de telefon al lui Popoviciu, ştii? Că tu vii la mine la Senat și aici, la Deputaţi.. lumea ar fi cel mai bine, ştii”?”. Ulterior, în 5 martie „Găzdac Sorin Adrian a luat legătura cu deputatul Popoviciu Alin pentru a se interesa dacă a luat legătura cu persoanele cu funcţii decizionale din cadrul ANAF capabile să îl ajute în situaţia controlului de la SC VEGA TRADE COMMODITIES. ” Adrian Găzdac mă numesc, sun din partea domnului Măgureanu, sunt ginerele dînsului. A vorbit lunea trecută cu dumneavoastră în plen… Şi voiam să mă întâlnesc şi eu cu dumneavoastră când aveţi timp”.

5 COMENTARII

  1. clanul PDL-ist care „apara” valorile democratiei, dupa cum spune seful de clan Base….trebuie sa participam in numar cat mai mare la vot duminica pe 29 iulie sa le demonstram cine conduce in aceasta tara

  2. Acest Popoviciu este o rusine a banatului,el intermedia afaceri murdare iar aici derula contracte f.suspecte.As vrea o justitie dreapta.Nu se poate ca acesti hoti sa prospere prin hotie.Judecati si condamnati toti,iar daca nu mai au loc in puscarii , sa se faca apel la populatie,cheta si sunt sigura ca toata lumea ar contribui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.