Prefectura Timiş în era digitală – forum pe site şi înscrieri în...

Prefectura Timiş în era digitală – forum pe site şi înscrieri în audienţă online

3
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, cetăţenii judeţului Timiş au posibilitatea de a posta întrebări pe forum – ul Prefecturii Timiş, disponibil pe site-ul instituţiei. Prefectul de Timiş,  Eugen Dogariu, a precizat că „fiecare persoană va primi răspunsul atât online, cât şi personal pe adresa de contact. Întrebările şi răspunsurile vor rămâne postate pentru ca toată lumea să aibă acces la ele”.


Ba mai mult, pentru a îmbunătăţi comunicarea, de săptămâna viitoare, Prefectura Timiş va introduce şi posibilitatea de înscriere online pentru audienţe.  „Încercăm să ajutăm cetăţenii să comunice cu noi cât mai uşor, fără a mai sta la cozile de la Registratură.  În baza aplicaţiei, fiecare persoană va putea să îşi aleagă şi ziua în care doreşte să vină şi se va putea înscrie din timp”, a completat Dogariu.

3 COMENTARII

  1. Parca suna prea frumos pentru a fi adevarat… Nu ne ramane decat sa speram ca se vor tine de cuvant si ca oamenii care vor accesa forumul se vor comporta civilizat… 😛

  2. doresc sa ma ajutati de 2 ani si jumatate ma lupt sa pot pleca si veni de la serviciu .Locuiesc in colegiul dv.zona park modos ferma continuarea titulescu dupa statia de epureare .Au distrus complet drumul pe aprox.1000m si continua Aquatim sa o faca.Va rog sa auziti disperarea noastra si sa iesiti putin pe teren sa vedeti cum ne puteti ajuta.Pascar georgeta.

  3. PASCAR GEORGETA MA NUMESC, INCA ASTEPT O SOLUTIE IN URMA AUDIENTELOR MELE VINE IARNA, NU V-A VENI NIMENI LA DEZAPEZIRE CA IN ALTI ANI, DRUMUL V-A DEVENI IN SCURT TIMP IMPRACTICABIL ,MASINA NU NE MAI AJUTA CUM VOM MERGE LA SERVICIU?.PARK MODOS ESTE O ZONA A ORASULUI TIMISOARA SUNT TERENURI CUMPARATE CAM 40 DE PLATURI, SUNT SINGURA CARE A AVUT CURAJUL SA VINDA TOT CE A AVUT SI SA CONSTRUIESC O CASA.CIND EU AM CUMPARAT TERENUL DRUMUL ERA PIETRUIT PERFECT,DAR CU AMENAJARILE FACUTE PENTRU CALAL BEGA SI CUNSTRUCTIILE AQUATIM CU FIRME DIN PRAHOVA,REDIMIX SI TATRE AU DISTRUS FARA MILA TOT.SI ACUM VA INTREB CUM AU PUTUT PLECA FIRMELE CARE AU FACUT LUCRARILE FARA A FI OBLIGATE SA REPARE CE AU DISTRUS,CUM AQUATIM NU A FACUT NIMIC DESI AU UTILAJE PROPRII? DRUMURILE SUNT CLAR ALE PRIMARII ESTE DE ACCEPTAT SA-I LASAM SA TREACA CA POTOPUL? DACA V-AM SUPARAT VA CER SCUZE DAR EU TAC, EI TAC SI FIECARE FACE CE VREA.INCA MAI SPER INTR-UN RASPUNS CA UN ALEGATOR DIN ACEST COLEGIU PASCAR GEORGETA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.