Titu Bojin: „Vin eu, personal, cu buldozerul, la acvariu, dacă mă cheamă...

Titu Bojin: „Vin eu, personal, cu buldozerul, la acvariu, dacă mă cheamă primarul să-l ajut”

8
DISTRIBUIȚI

Desfiinţarea acvariului din Piaţa Operei rămâne una dintre priorităţile primarului Nicolae Robu. Acesta a dat, din nou, asigurări că promisiunea din campania electorală – dispariţia monstruoasei construcţii în primele şase luni de mandat – se va îndeplini. „Sunt mai multe soluţii. Voi face absolut tot ce trebuie, in limitele legii, pentru ca să dispară de acolo construcţia. Exclus ca primăria să cumpere.


Nu dăm nici un leu pentru aşa ceva”, a anunţat Robu. Primarul are sprijin şi din partea colegului său de coaliţie – pesedistul Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. După ce , aseară, s-a încheiat vizita preşedintelui Croaţiei la Timişoara, Bojin şi Robu au pus ţara la cale. Pesedistul a anunţat că „vin eu, personal, cu buldozerul, la acvariu, dacă mă cheamă primarul să-l ajut. Dacă se ajunge la demolare, nu e nici o problemă. Trebuie numai să decidă”. Primarul Nicolae Robu a susţinut că speră să se găsească o metodă mai paşnică pentru dispariţia acvariului.

8 COMENTARII

  1. Mai fraiere asd tu crezi ca un primar poate da afara asa cum il taie capul pe cine vrea el si cand vrea, nu are legi pe care trebuie sa le respecte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.