Cum este ținut sub control Sorin Ciurariu, reinstalat în fruntea Direcției de...

Cum este ținut sub control Sorin Ciurariu, reinstalat în fruntea Direcției de Urbanism

2
DISTRIBUIȚI

Arhitectul Sorin Ciurariu a revenit oficial în fruntea Direcţiei de Urbanism a Primăriei Timişoara, printr-o hotărâre adoptată astăzi în şedinţa Consiliului Local Timişoara. “Domnul Ciurariu revine în urma unui proces, îşi va păstra funcţia şi fişa postului, până când vom organiza un concurs pentru funcţia de arhitect şef, care momentan îi revine ca sarcină tot domniei sale”,a  lămurit primarul Nicolae Robu.


Totuşi, Ciurariu nu va avea mână liberă, căci toate actele pe care îşi  va pune semnătura vor trece şi prin mâna lui Ciprian Cădariu, cel care a deţinut atribuţiile arhitectului şef  înainte de revenirea lui Ciurariu pe post. Decizia introducerii semnăturii duble îi aparţine primarului Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Decizia domnului Primar nu poate decat sa ne bucure si sa speram ca la concurs se va tine cont si de activitatea trecuta a d-lui Ciurariu, cand sub conducerea domniei sale, la Directia de Urbanism s-au produs sute de nelegalitati (cu probe!); sa speram ca va conta si demersul celor trei ONG, preluat si de pressalert.

  2. Timisorenii sun in continuare nemultumiti de cei de la urbanism. Chiar daca a plecat gunoiul de ciuhandu , la urbanism nu s-a schimbat nimic. Doamne fereste sa ai nevoie de CU sau AC si sa nu cunosti pe nimeni la primarie. Te mananca ciumetzi de functionari de acolo. Numai piedici si mutre acre gasesti acolo. Nu ma credeti ?? Ia faceti o proba . Se aude d-le ROBU ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.