Antrenor de karate, reţinut după ce s-a filmat în timpul unor orgii...

Antrenor de karate, reţinut după ce s-a filmat în timpul unor orgii sexuale cu două fetițe

4
DISTRIBUIȚI

Un antrenor de karate, în vârstă de 59 ani, este acuzat de poliţişti că a întreţinut raporturi sexuale oral cu două dintre fetiţele pe care le antrena, acestea având 9 şi 10 ani. Ancheta poliţiştilor de la Investigaţii Criminale a pornit de la plângerea depusă de tatăl uneia dintre fete, care a descoperit pe telefonul micuţei poze cu profesorul de karate în ipostaze indecente.


Continuând verificările, anchetatorii au ajuns şi la cea de a doua victimă, stabilindu-se că bărbatul le-a abuzat pe micuţe atât în sala de antrenament de la Universitatea de Ştiinţe Agricole, cât şi la locuinţa acestuia. În această dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţa lui Pârvan Dan Ioan de unde au ridicat mai multe fotografii cu caracter pornografic, dar şi mai multe calculatoare. Suspectul a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei.

UPDATE 1 Bărbatul a fost reţinut pe 24 de ore fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi corupție sexuală.

UPDATE 2 Imaginile descoperite în calculatorul suspectului au confirmat declaraţiile victimelor. Anchetatorii au găsit zeci de fotografii şi filmuleţe în care instructorul apare dezbrăcat alături de victime care fie stau lângă el îmbracate, fie întreţin raporturi sexuale orale cu acesta, separat sau împreună.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.