Senatorul Dorel Borza a trecut, în sfârşit, de la PD-L la PNL

Senatorul Dorel Borza a trecut, în sfârşit, de la PD-L la PNL

4
DISTRIBUIȚI

Fostul preşedinte al PD-L Timiş, senatorul Dorel Borza, şi-a anunţat, astăzi, demisia din rândul democrat-liberalilor.


Plecarea sa din tabăra portocalie era aşteptată de foarte mult timp, informaţii existând încă dinainte de alegerile locale, când Borza şi-a declarat public sprijinul pentru candidatura lui Robu. De altfel, Borza este unul dintre cei nominalizaţi pentru a fi unul dintre consilierii primarului liberal, fiind luată în discuţie şi varianta să fie numit city manager. Mai ales că Dorel Borza a fost înainte de a ajunge senator viceprimar al Timişoarei, „La partid nu am primit deocamdată nici o demisie, ci doar a fost anunţată în plenul Senatului. Îi respectăm decizia”, a declarat Oana Gaita, purtătorul de cuvânt al PD-L Timiş.

4 COMENTARII

  1. Jenant si dezgustator! Stimabilul domn in spetza, a venit ca milogul in campania pentru „parlamentare” in colegiul 10 Deta. A cersit voturi, a facut promisiuni si prostimea l-a crezut. Dar nu numai pe el! A fost votat de peste 50% dintre alegatorii prezenti la vot si … dus a fost. Nimeni nu l-a mai vazut vreodata prin zona noastra. Sa conduci o filiala judeteana de partid ani de zile, sa ocupi functii administrative importante ca reprezentant al acestuia si apoi sa-i scuipi in fatza pe cei ce ti-au fost alaturi, asta DA! Exemplu clasic de politician roman! Dar Dorel are antecedente: Inainte de ’89 era presedintele organizatiei PCR pe UM Timisoara. Ne cunoastem bine din acele vremuri … A sarit urgent dupa Revolutie in alta barca, ajungand prefect de Timis. Rusine sa-i fie lui si chiar celor ce-l primesc la sanul lor!

  2. Ce-a facut bun pentru locuituri Timisoarei ? De ce ?trece de la un partid la altul fara sa demonstreze cu fapte concrete cat este de loial ideologiei de partid. Promit de toate pana sunt alesi pe functie. ( sau sunt loiali dreptei lor ?)

  3. sa deie ‘napoi banii pe care i-o luvat pe casa din loga pe care o revindut-o la tzigani pe o gramada de bani dupa ce si-o repartizat-o la Legea 112 ILEGAL si o cumparat-o ILEGAL aproape moca de la stat. rusine banditule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.