Traficanţii de ţigări din Piaţa 700, arestaţi în recurs

Traficanţii de ţigări din Piaţa 700, arestaţi în recurs

5
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, recursul procurorilor împotriva deciziei judecătoriei de a-i lăsa în libertate pe Lăţăianu Viorel, Lăţăianu Iordache Mihai, Lăţăianu Remus, Zaharia Ion, Zaharia Mihăiţă, Pitiga Aurel, Lungu Sandu şi Bodnărescul Mircea. Aceştia au fost reţinuţi în urma unei operaţiuni a Poliţiei de Frontieră, fiind acuzaţi că erau implicați în transportul și distribuția de țigări aduse din Serbia, cartierul general al acestora fiind Piața 700 din Timișoara.


Procurorul a cerut, astăzi, arestarea acestora pe motiv că decizia primei instanţe a fost netemeinică şi nelegală, în timp ce apărătorii celor nouă inculpaţi au cerut respingerea recursului pe motiv că în dosar nu sunt probe, air clienţii lor nu reprezintă un pericol social. În urma deliberării, Tribunalul Timiş a admis recursul şi a admis arestarea celor nouă pentru 29 de zile.

5 COMENTARII

  1. Cred ca aici sa grsit, in loc de politia de frontiera trebuia scris Hoti de frontiera. La cata mita au luat sau saturat, acum au ajuns sa se bage peste oameni in casa sa le ia bania, ar trebui sa se uite la ei ca tot ce si-au facut, si-au facut ilegal si din spaga. Flaminziiii. La cate fraude se fac in tara asta de zeci de mii de uro, ati ajuns la oameni amarati? Am si eu zeci de mii de euro in casa, bani munciti, nu veniti sa mii luati; ca sunteti invatati pe nedrept!!!!!! Rusine mare sa va fieeee!!!!!!!

  2. felicitari procurorilor! gunoaiele astea saptamana trecuta stateau prin piata 700 si faceau legea…adica supravegheau afacerea din contrabanda de tigari, se credeau destepti , tineau tigarile ascunse prin tomberoane de gunoi sau pe sub masini, iar cand venea politia constata doar tigari abandonate! Li sa inchis robinetul acestor gunoaie! ma bucur ca Mircea grasul este in puscarie dar pacat ca nu este si gunoiul de Lica tot acolo! nu inteleg cum de Lica a scapat atata timp cat el era capul cel mare in contrabanda cu tigari si vanzarea de masini cu serii false, camatarie…etc! Sper ca la toti sa le confiste averiile fiindca nu au lucrat cinstit nici macar o zi in viata lor!
    P.S. felicitari procurorilor si politiei de frontiera fiindca in sfarsit au produs delir in randul contrabandistilor. Acum daca vrei sa vinzi sa vinzi la pitari tigari toti fug de tine ca de dacu! dar sper totusi sa le confiste si averiile nejustificate!

  3. BA JEGOSILOR ! NU VA E RUSINE? VA LUATI DE SARACII OAMENI , CE AU FACUT AU OMORAT ? AU DAT IN CAP CUIVA? NU VA E RUSINE MA OAMENI DE NIMIC CE SUNTETI , ATI UITAT CA V-ATI FACUT BANI PE SPATELE LOR ?!! IN LOC SA VA LUATI DE CEI CARE CHIAR SE OCUPA CU ASA CEVA VA LUATI DE NISTE AMARATI CARE INCEARCA SA LE IA O PAINE COPIILOR , LA ASTA V-ATI GANDIT ? NU DATI PUSCARIE UNUIA CARE A OMORAT SI DATI PUSCARIE OAMENILOR NEVINOVATI . RUSINE ROMANIA CEA MAI JOSNICA TARA CU CELE MAI PROASTE LEGI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.