Candidat surpriză al PSD pentru colegiul de deputat Jimbolia

Candidat surpriză al PSD pentru colegiul de deputat Jimbolia

5
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă mâine are loc prezentarea oficială a candidaților USL pe Național Arena, PSD nu are desemnat, încă, oficial, un candidat oficial pe colegiul de deputați Jimbolia. Lucrurile s-au complicat după ce Octav Dănilă, șeful notarilor publici din Timiș, a anunţat că se retrage din cursa interna.


Asta deşi a beneficiat de o susţinere puternică din partea preşedintelui organizaţiei Titu Bojin. Varianta oficială a lui Dănilă a fost că „nu am destul notorietate politică şi nu am vrut să pun în pericol câştigarea de către USL a colegiului Jimbolia”. Decizia finală în privinţa candidatului PSD se va lua, în această după amiază, în cadrul Biroului Permanent Naţional, în discuţie mai rămânând fostul deputat Petru Andea şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Adam Crăciunescu,   însă acesta nu este dispus să renunţe la funcţia de director al Romsilva pentru a intra în bătălia electorală pentru un colegiu nesigur. În aceste condiţii, Andea pare a avea cele mai multe şanse, însă nu este exclusă şi o surpriză de ultim moment.

5 COMENTARII

  1. Din scena politica acest Ponta,USL-PSD trebuie scosi definitiv va dau exemple de 6 luni Ministru Ponta nu a facut decat cearta intre el si Basescu inclusiv eronarea de voturi la Referendum,pe mine cel putin acest Ponta nu are cum sa ma reprezinte deoarece nu ai permit sa imi priveasca un picior sau pe mine personal,nu pot admite sa nu spun dezastrul facut in 22 de ani in coace si vizibilitatea clara incontestabila de jaful si subminarea statului injosirea poporului facandu-l sclav in tara lui,nu mai au ce cauta in politica toti care actual sunt deoarece ei nu reprezinta poporul ci interesele personale.Jos definitiv acesti corupti concret pentru popor nu au aratat nimic decat au vandut ce Ceausescu a facut ei nu au cladit decat dezastre la toate scarile posibile. Acest Guvern Si Ministru Ponta nu ne reprezinta si e timpul sa se retraga demisionand cu demnitate daca considera ca o mai au in ei.

  2. Dupa cite vad, Bojin este mai nesimtit ca Ostaficiuc! Ala o facea cu perdea,(cel putin la inceput), dar asta numeste candidatii dupa interesele sale! Din curiozitate: stie cineva, daca Danila Octav este ruda cu Danila dela OCPI Timis?

  3. Dupa ce se intimpla in Timis, incep sa-ti dau dreptate,@clearence! Robu face ce vrea, Bojin isi ajuta toti prietenii, egal din ce partid fac parte, iar Ponta si Sarbu, nu sint chiar nevinovati dupa parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.