„Spitalul de copii nu-l duce Grindeanu acasă”

„Spitalul de copii nu-l duce Grindeanu acasă”

8
DISTRIBUIȚI

După ce a devenit subiect de conferinţă de presă şi ţintă a atacurilor celor reuniţi în Alianţa România Dreaptă, viceprimarul Sorin Grindeanu a făcut astăzi noi precizări cu privire la implicarea sa în proiectul de strângere de semnături pentru construcţia unei noi aripi de clădire la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. „Dacă vrem să devenim politicieni din ce în ce mai buni trebuie să trecem de la stadiul de promisiuni la angajamente.  Am văzut diversele atacuri la adresa mea, nu răspund, nu este treaba mea” a declarat vicele. Acuzat că îşi face campanie electorală folosindu-se de o temă sensibilă – cum sunt copii, Grindeanu a reamintit că „am făcut apelul la toţi, indiferent de culoare politică, să se alăture.


Spitalul de copii nu îl duce nici Grindeanu acasă, nici Adam – directorul spitalului, nici Bojin, nici Robu. E un proiect care rămâne, de aceea cred că e timpul unei schimbări de atitudine în ceea ce înseamnă un politican serios”. Cât despre campania de strângere de semnături, acesta este una de succes, având în vedere că până acum s-au strâns circa 15.000 de semnături, din care cinci mii pe site şi 10.000 prin acţiuni în stradă. La final, Grindeanu a remarcat că este bucuros că premierul Victor Ponta, care este acum şi ministrul interimar al Sănătăţii, a început să ia măsuri, aşteptându-se la veşti bune şi în privinţa spitalului de copii.

8 COMENTARII

  1. E usor sa stai pe margine si sa ii tot critici pe unii si pe altii. Cand nu se face ceva nu e bine , cand se face iar nu e bine. Acest om vrea sa faca ceva bun si este de felicitat. Felitari domnule Grindeanu!

  2. SERIOOOOS?
    Asa se construieste un spital??? se cladesc semnaturile??? terminati cu tampenile astea ca e o campanie electorala mascata doar pentru ca OFICIAL nu este legal sa desfasoare una pe fata!!!!

  3. LICHEUA, TOT LICHEA ! GRINDEANU- INFORMATOR ORDINAR, ESTE DE MULTI ANI IN FRUNTEA POLITICII= CRIMEI ORGANIZATE DIN TIMISOARA. EI AU MUTAT TIGANII IN CENTRUL TIMISOAREI, IN SCHIMBUL UNOR SUME DRAGUTE, IAR ACUM S-AU SCHIMBAT LA CHILOTI, S-AU SPALAT PE DINTI SI VOR SA FIE VOTATI DE TIMISORENI. LA PUSCARIE CU EI!
    TIMISOARENII, DUPA CE AU FACUT REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989, VOR DECLANSA REVOLUTIA VOTULUI. HOTII LA PUSCARIE, BANII LA FONDUL DE PENSII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.