Deputatul Ciobanu aduce dovada că este susținut de primarul PD-L din Peciu...

Deputatul Ciobanu aduce dovada că este susținut de primarul PD-L din Peciu Nou (P)

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a reacționat, astăzi, la acuzațiile PD-L că s-ar fi folosit de imaginea primarului din Peciu Nou, Ioan Farcălău fără acordul acestuia și a venit cu o dovadă de netăgăduit – o poză din această campanie în care primarul apare alături de toți liderii USL la lansarea candidaților din 25 noiembrie. „PDL dezinformează din nou pentru a ascunde faptul că nu are un proiect credibil pentru viitorul comunei Peciu Nou.


PDL a fost abandonat de primari, pentru că nu mai reprezintă o soluţie credibilă şi viabilă pentru administraţia locală. PDL se ascunde în spatele unor primari încercând astfel să-şi mascheze viitorul eşec electoral în Colegiul 10 Deta”, se arată într-un comunicat.

Primarul Fărcălău a declarat că „mă consider un primar independent în această campanie electorală. M-am decis să îl susţin pe Gheorghe Ciobanu pentru că el este singurul care ne-a sprijinit proiectele locale în ultimii patru ani de zile. Am colaborat excelent pentru obţinerea de bani pentru realizarea sistemului de canalizare, apă şi staţie de epurare, reabilitarea drumurilor, a căminului cultural, pentru finalizarea bisericii ortodoxe şi multe altele. Toate acestea nu puteau fi realizate doar din fonduri proprii comunei, de aceea sprijinul lui Gheorghe Ciobanu a fost unul decisiv”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.