O şoferiţă cu 30 de ani de experienţă a provocat un accident...

O şoferiţă cu 30 de ani de experienţă a provocat un accident grav. Vezi ce încearcă să afle rutieriştii

1
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 59 de ani a provocat, în această seară, un grav accident de circulaţie pe drumul care leagă Timişoara de vama accident flextronics 2Cenad. În dreptul fabricii Flextronics, la ieşirea dintr-o curbă, Renault-ul condus de aceasta, care venea dinspre Timişoara, a intrat pe contrasens. „Am văzut că vine de pe contrasens direct spre mine. Nici nu m-am gândit că o să intre. Am crezut că o să revină pe sensul ei. Am frânat cât am apucat. Noroc că nici ea nu avea viteză foarte mare. Când s-a izbit de camion, Renault-ul s-a întors pe loc”, a povestit, încă marcat de cele întâmplate, şoferul camionului de 3,5 tone în care a intrat femeia.


Impactul a făcut praf Renault-ul, partea din faţă cu tot cu motor, fiind transformată într-o armonică.

Toţi cei cinci pasageri din maşină au fost grav răniţi, fiind nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare a pompierilor pentru a-i scoate pe doi dintre cei prinşi între fiarele contorsionate. Toţi cei cinci pasageri din Renault au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Municipal şi Spitalul Judeţean din Timişoara. Chiar dacă, după impact, lângă maşină a fost găsită o sticlă de vodcă, şoferiţa avea alcoolemie zero. Poliţiştii de la Rutieră au început o anchetă pentru a stabili care a fost motivul pentru care femeia, care are permis de conducere de 30 de ani, a intrat pe contrasens. Accidentul a blocat total traficul pe DN 6, coloanele de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri.

1 COMENTARIU

  1. a taiat curba… la orice drum pe soselele din romania nu e greu sa observi ca majoritatea soferilor taie curbele de parca ar circula cu 200km/h…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.