Cuvintele care te fac să uiți de boală. O idee de alinare...

Cuvintele care te fac să uiți de boală. O idee de alinare pentru micuții bolnavi de cancer

0
DISTRIBUIȚI

Poa grup doneaza cuvinte

Sute de timişoreni care cred în puterea cuvintelor lor au reacţionat imediat în urma campaniei iniţiate de Asociaţia Little People şi le-au transmis micuţilor care au cancer cuvinte şi fotografii cu mesaje de încurajare. Astăzi se sărbătoreşte Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului la Copil, iar toate aceste mesaje au ajuns la prichindeii  internaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.


Campania „Donează cuvinte!” s-a desfăşurat în perioada 4-15 februarie şi s-a bucurat de sprijinul a peste 3.000 de persoane din toată ţara. Reprezentanţii Asociaţiei Little People i-au invitat pe oameni să fie solidari cu copiii care au cancer şi să le transmită mesajul lor de încurajare. În toată această perioadă, asociaţia a organizat vizite la spital cu Leul Curajos, mascota programului de intervenţie psihosocială „Nu mi-e frică!”, activităţi speciale în secţia de oncopediatrie a Spitalului de Copii din Timişoara şi educaţie pentru sănătate în şcoli şi grădiniţe pentru ca micuţii să fie încurajaţi când se întorc după tratament în sistemul de învăţământ.

Timişorenii sunt invitaţi să participe la ultimele acţiuni din cadrul campaniei „Donează cuvinte!”, în 16 şi 17 februarie, la Iulius Mall, între orele 10:00 şi 22:00. Aici, voluntarii asociaţiei, îmbrăcaţi în galben, îi aşteaptă pe timişoreni să doneze cuvinte şi pentru a achiziţiona brăţări galbene, simbolul luptei cu succes împotriva cancerului la copil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.