Blaga la atac: “Văd că dintr-o dată Traian Băsescu şi-a reevaluat poziţia...

Blaga la atac: “Văd că dintr-o dată Traian Băsescu şi-a reevaluat poziţia faţă de Ponta şi Dragnea”

2
DISTRIBUIȚI

blaga_base

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, ca răspuns la criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, că vede că dintr-odată acesta şi-a reevaluat poziţia faţă de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, adăugând că preşedintele „se pricepe foarte bine la reevaluări”, potrivit Mediafax. Întrebat ce părere are despre criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, Vasile Blaga a răspuns: „Nu ştiu, văd că dintr-odată Victor Ponta si Liviu Dragnea sunt foarte buni, asta am înţeles de la domnul preşedinte.


Ponta şi Dragnea erau cei care înainte conduceau ostilităţile împotriva lui Băsescu. Acum văd că a reevaluat din nou, se pricepe la reevaluări foarte bine”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede. De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a criticat conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Blaga a mai spus că „partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa”. El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elenea Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment. Blaga a amintit că el urca primul pe scenă. „PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte”, a subliniat Vasile Blaga.

Foto: cotidianul.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.