Consultaţii stomatologice gratuite pentru timişoreni

Consultaţii stomatologice gratuite pentru timişoreni

1
DISTRIBUIȚI

dinti stomatolog

Timişorenii pot beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, în cadrul campaniei „Zâmbeşte România”, care va debuta pe 1 aprilie. Nu mai puţin de 80 de dentişti din judeţul nostru s-au înscris în campania care se derulează până la sfârşitul anului 2013 cu scopul de a îmbunătăţi sănătatea orală a românilor. Potrivit statisticilor, 80 % dintre români au probleme dentare, cariile fiind cea mai frecventă afecţiune, patru din zece persoane prezintă probleme cauzate de placa dentară bacteriană, iar trei din zece au respiraţie urât mirositoare şi dinţi sensibili.

Studiile de piaţă arată că românii care locuiesc în mediul urban consumă aproape două tuburi de pastă de dinţi pe an, iar cei din mediul rural consumă un tub de pastă de dinţi la aproape şase ani.


Deşi foarte mulţi români au probleme dentare, 50 % nu au trecut pragul unui cabinet stomatologic în ultimul an, iar 9 % dintre români nu au mers niciodată la dentist. Pe lângă consultaţiile stomotalogice gratuite de care timişorenii pot beneficia, în cadrul campaniei „Zâmbeşte România”, care are mesajul „Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi”, se vor organiza şi o serie de programe educaţionale pe tema igienei orale adresate copiilor, părinţilor şi educatorilor. Toate activităţile derulate vor susţine trei paşi esenţiali pentru un zâmbet sănătos: trebuie să ne periem dinţii de două ori pe zi, timp de două minute, să mergem la dentist cel puţin o dată pe an şi să adoptăm o dietă sănătoasă care să includă multe fructe şi legume. Lista cabinetelor stomatologice înscrise în campanie este disponibilă pe www.zambesteromania.ro.

1 COMENTARIU

  1. Nimic altceva decat o reclama pentru cresterea vanzarilor de pasta de dinti si de periute dentare, platita la greu de cateva companii din domeniu direct interesate (le veti vedea pe pagina “cu pricina”). Consultatiile sunt gratuite in cabinetele dentare de cand ma stiu eu. Nu am gasit inca un cabinet dentar in care sa mi se ceara sa platesc consultatia…asa ca, treaba cu “consultatii gratuite oferite acum de cativa medici stomatologi” care sunt folositi de aceste companii pe post de mascare a propriei reclame e doar un pretext ca sa ni se para cat mai credibila aceasta campanie…sper ca va dati seama ca nu va alegeti cu nimic din aceasta “smecherie”, caci nimeni nu va va trata dintii pe gratis, doar se vor uita la ei, iar voi o sa dati fuga la magazin sa mai si cheltuiti niste bani pe paste si periute…si uite asa, singurii care se bucura de pe urma campaniei sunt doar producatorii de paste si periute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.