Cum a încercat inculpatul Ivana să demonstreze că investigatorul DGA Cristian Vodă...

Cum a încercat inculpatul Ivana să demonstreze că investigatorul DGA Cristian Vodă a fabricat dosarul de corupţie Moraviţa

47
DISTRIBUIȚI

dga 11 p

Audiere maraton, astăzi, în dosarul de corupţie Moraviţa 1 – peste două ore a dat declaraţie de inculpat Marin Ivana care a ţinut să precizeze Curţii de Apel Timişoara că întreg dosarul DNA este fabricat şi că nu există probe împotriva sa. Ivana a negat că ar fi luat şpagă, în unele situaţii susţinând că nu există probe care să dovedească acuzaţiile, iar în altele că pe imagini apare altcineva. L-a acuzat pe investigatorul Cristian Vodă de faptul că „nu era atât de curat precum au vrut să-l prezinte procurorii DNA”, susţinând că şi-ar fi însuşit o parte din şpăgile încasate. „Un ofiţer de la DNA structura centrală, Damian, de loc din Timişoara, mi-a spus. în timpul anchetei, să nu mă agit să vorbesc despre Vodă că tot ce era împotriva lui a fost şters de pe înregistrări.(…) La controlul fizic al autoturismelor a fost doar investigatorul Vodă”, a explicat Ivana.

Audiatul a recunoscut în faţa instanţei că a vrut să colaboreze cu DGA pentru că avea informaţii că în vama Moraviţa se trec ţigări şi se ia şpagă şi că în 13 iulie 2o10 „m-am întâlnit cu Althamer de la DGA şi cu un tip „Grasu” de la Bucureşti, despre care, ulterior, am aflat că este chestor în DGA.


Menţionez că le-am făcut un denunţ oral, spunându-le despre şefului de tură Popa Radu, AvramFlorin, Ciurdar Claudia, pe şeful de sector Turda Vasile, pe inspectorul şef Iureş şi pe inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Buda.  Mi-a cerut după câteva zile Althamer CNP-ul pentru a obţine autorizarea ca investigator, dar ulterior îmi tot spunea că nu am primit-o”. Chiar dacă nu avea nici o autorizare ca investigator, Ivana a susţinut că şi-a continuat planul şi s-a împrietenit cu Vasile Turda „care în ziua în care m-am întâlnit cu cei de la DGA a fost mutat de la sectorul Moraviţa la Sânnicolaul Mare. Ulterior, mi-a spus că a fost sunat de Buda care i-ar fi spus că-l mută pentru că vor unii să-l bage (pe Turda, n.a) în puşcărie”.  Ivana a susţinut că nu a făcut parte din nici un grup infracţional organizat, ci instituţiile statului pot fi acuzate de această infracţiune pentru că l-ar fi folosit pe investigatorul DGA înainte ca să fie autorizat de procuror pentru această operaţiune.

47 COMENTARII

  1. dar de investigatorul NICHISICI OLIVER(TRAFICANTUL) nu spune nimeni nimik cand venea la moravita cu masina institutiei de la interventie si o umplea cu tigari intre vami si mergea in sat sa le vanda

  2. Mărule,mărule, nu-i bine!
    Tu esti un retardat care credea ca e investigator?
    Tu nu ai luat spaga? Ti-a dat neamul tau din oltenia apartamente si terenuri in Timisoara? Sau ti-au fost retrocedate?
    Faptul ca sunt pe numele muicii,nu e incurajator. Cred ca trebuia sa stranga muica dragavei mai rau decat combina Class…….
    Marsh!!!!
    Mergeti dracului si recunoasteti ca sa faceti mai putina puscarie. Avocatii v-au lasat saraci,urmeaza sa ramaneti asa cum ar fi trebuit sa fie,adica cu nimic, ca toti romanii care traiesc din salar!!!!!!!!!
    Eva,ever yours……kiss

  3. Pentru eva braun
    Dacă te ține postează și tu cu numele tău băi zdreanță de om ce ești. La fel cum minți tu au mai mințit și alți fraieri despre mine. Dacă știi de Măru înseamnă că mă cunoști dar reține că acest apelativ îl folosesc doar prietenii și familia. Nu i-m permis nici măcar procurorului Cerbu să-mi spună Măru și nu-ți permit nici ție Zdreanțo.

  4. Ce să recunoaștem, că procurorii au achiziționat un soft de prelucrare a imaginilor și că l-au folosit ? Că Vodă a luat șpagă deși nu era autorizat să ia și că nu a predat-o în totalitate pe bază de proces verbal?
    Că toate procesele verbale de predare bani ale investigatorului sunt false? Procurorii au fabricat un dosar pentru a ascunde alte infracțiuni și acum nu știu cum s-o scoată la capăt. Poate ar trebui să ne explice ei de ce agentul Drăguț Silviu Sorinel a fost mutat de pe tura în care a activat investigatorul după ce a fost filmat că a cerut și primit o sumă de bani de la un șofer de tir în data de 18.10.2010.

  5. Sunt un investigator retardat și am aflat că în data de 26.10.2012
    D.G.A. i-a atribuit firmei ANDYTEH CONCEPT S.R.L. care are zero angajați contractul cu numărul 494548 în valoare de 706991 ron pentru achiziționarea de aparatură audio și video de înregistrare și redare. Urmariți-mă și veți vedea ce informații dețin.

  6. Sunt un investigator retardat și am aflat că în data de 28.09.2012
    D.G.A. i-a atribuit firmei ANDYTEH CONCEPT S.R.L. care are zero angajați contractul cu numărul 494548 în valoare de 706991 ron pentru achiziționarea de aparatură audio și video de înregistrare și redare. Urmariți-mă și veți vedea ce informații dețin.

  7. Mărule, oricum ai da-o tot la puşcărie ajungi. Pariez veniturile mele pe o lună. Îţi zic ,,mărule,, pentru că te consider un prieten. Te aştept la Popa Şapcă să mai vorbim şi noi ..ca prietenii.

  8. Părule , vrei să-ți mai spun numerele de la niște contracte ale voastre și sumele plătite și chiar firmele? Știu că ai mai fost la Popa Șapcă în vizită la un prieten al
    tău în 2009.

  9. BAH IVANA MARIN acum nu te mai lauzi ca duci diplomatul cu bani stransi din spaga la BUCURESTI,unde te intalneai cu omu tau de legatura in parcarea unei institutii si care lasa diplomatul in lift…..de ce nu spui si asta in instanta????? nu te tine mai papagalule??? BAH ivana de ce cand ai fost mutat la BEBA-VECHE ai stans semnaturi de la ceilalti spagari deai tai ca sa organizati miting sa va mute inapoi la MORAVITA ca la BEBA nu aveati ce talhari??????DECI……….raspunde la aceste 2 intrebari ma spagarule retard……..

  10. opaaaaaaa……IVANA se pare ca incet incet se cam descopera ce ai facut dea lungu timpului in vama….iauzzz…..bani,spaga,diplomat,lift,Bucuresti……..ccati bani a fost in acel diplomat si pt cine a fost????

  11. bah sa nu ziceti ceva de saracul BORSETA ca si asa a albit de cand ia luat elicopterul pe prieteni lui…..ivana bati campi degeaba ca mai un pic si te duci la puscarie

  12. Yuje, ești la fel de mincinos ca un procuror. Niciodată nu m-am lăudat că aș fi dus vreun ban la București . La Beba am fost mutat
    pentru că am refuzat și rupt 300 euro în 2009. Neluțu mi-a transmis atunci prin intermediul agentei Chira că ”nu e bine ce am făcut”. Tu ești un Pișat Fricos care se ascunde în spatele unui nickname.

  13. ”vamesu care a scapat de elicopter” miroși de la o poștă a plutonier care a ajuns peste noapte ofițer. Ia-l pe yuje și pe posetuta maro și mergeți înapoi la școala generală să învățați să scieți corect . Iar cu pușcăria vă agitați degeaba băiețași, în lipsa probelor un judecător drept nu va da o hotărâre de condamnare.

  14. omul asta are curaj se zbate sa-si dovedeasca nevinovatia intr-o tara in care prezumtia de nevinovatie este aproape inexistenta. trebuie probe solide ca sa trimiti un om dupa gratii!!!

  15. „Ia-l pe yuje și pe posetuta maro și mergeți înapoi la școala generală să învățați să scieți corect ” asta e citat din clasicul in viata, neprihanitul si retardatul de Maru!!!!!
    Marule, tu chiar esti prost!
    Daca ma mai faci zdreanta o sa fac un serial despre tine de o sa uite lumea de Dallas!!!!!!
    Faptul ca esti retardat e un adevar! Adevarurile supara!
    Daca nu stii cine sunt,inseamna ca esti prost! Doar nu crezi ca sunt patroana de la fabrica de electrocasnice Braun? Vai, asta credeai?Tzeapa!!!!
    Sunt una dintre amantele tale, una dintre cele care au mancat banii tai din spaga! La mine te laudai cu ce faceai…la mine te plangeai cat esti de nefericit…..in casnicie……
    Daca incep sa scriu, te lasa sistemul nervos!
    Apropo, zdreanta-i mata aia ce culege dragavei!!!!!!!
    marsh !

  16. bah Ivana….e foarte simplu !!! ai aduant semanturi de la toti care ati fost mutati in vremea aia la BEBA ca sa faceti miting !!!!……….dar cu parere de rau iti spun ca si tu si cei care erati pe lista la BEBA ati fost plimbati cu elicopteru si ati stat la bulau……oare de ce va luat elicopteru?????ca ati savarsit vreo infractiune?????saracu de tine aku incerci sa te imbeti cu apa rece ca nu ajungi la puscarie si tu si greii care erau pe vremea aia chiosa,rada,hasu,munteanu,fele,dragomir,mihnea,mos cocarta de vames care vroia sa si ia elicopter si multi altii.Acu incercati sa faceti pe umili dar fara scapare sunteti mah jigodiilor…..mah spagarica si retard ce esti cu frica nu prea ai nimerito….mie frica doar de DUMNEZEU nu de infractori ca voi care ati stiut sa luati spaga si sa umblati prin concedii cu acesti bani murdari proveniti din MITA si grup infractional.Asa ca diplomatu la capitala lai dus si nu spui ce sume erau adunate si date omului tau de legatura ca sa va tina in spate sa puteti spaguii bine……tu stii asta foarte bine ce spun ca daca macani de astea cu liftu,parcarea imparatiei si unde se ajungea grosu de bani murdari sar putea sa o mierlesti subit sau sa te calce vreun tramvai…..deci,cine e cu frica ma soarece????spune fratioare tot ce ai facu nu bate campi cu cacaturile tale ca orsicum probatoriu e beton….BRAVO D.G.A si D.N.A ca ati scapat frontiera de lepre si jeguri care se duceau la lucru numa pt spaga

  17. @yuje
    Hai sa-l distrugem pe prost!
    Ca prostul se mai si baga-n seama,nu de alta…….
    Adica imaginile cu el cand umfla banii,cand imparte si cand numara sunt „produse’ cu un soft special!!!!!!
    Doamne,ce dobitoc!
    Nu sunt probe? Aoleu,daca astea nu sunt probe, atunci ma apuc de teologie!
    Marule, o sa fie greu! E greu cu noi!
    Daca taceai,filosof ramaneai,crede-ma!
    Acum esti in situatia unor chilotei tanga luati invers….pricepi?????
    Pusi…….

  18. Măi eva, tu nu te mai potolești cu minciunile? În visele tale ai fost amanta mea, și ca să vezi că știu cine ești ar fi frumos să-ți dau numele și să vorbesc despre tinerețea ta.
    ZDREANȚO.

  19. Yuje vezi că te trădează IP-ul. În primul rând nu am fost luat cu elicopterul deci după ce că ești mincinos mai ești și prost. Ai tot comentat de vreo doi ani despre mulți numai minciuni. Eu cred că ar fi mai bine să ne întâlnim noi doi față în față să discutăm ca între bărbați sau poate preferi să-ți public numele și adresa unde stai ca să te caute alții. Știu că nu te ține dar poți să-ți aduci și ajutoare.
    Aștept să stabilești ora și locul.
    Infractor ești tu băi papagalule și nu mai da înainte cu valiza și liftul că nu ține. Știi bine că dacă reușeam să-mi fac o astfel de legătură,
    acum era legată. Eu nu am frică de infractori.

  20. Unde ai văzut tu ZDREANȚO imagini cu mine când umflu bani, când îi număr și când îi împart , că nici măcar procurorii nu le-au văzut,pentru că nu există.
    Pe tine în schimb te-au văzut mulți pe la PUEBLOS.
    Și ti și fraierul ăla al tău de yuje ați știut toată viața doar să intrați pe net sub diverse nickname-uri și să mințiți pentru a denigra oamenii.
    Frustrați ați fost și frustrați veți rămâne.

  21. marine nu te agita atat cu mine ca nu ma intereseaza nimic din problemele , postarile sau rafuielile tale cu altii. vezi-ti de viata ta ca si mine . trebuia sa scrii de mine numai daca erai 100% convins ca am scris eu. asa ca mai sapa printre ” prietenii ” tai sa afli cine a scris.

  22. Auzi băiețaș, eu mă agit cu alții nu cu tine. Interesantă este însă postarea lui ghost. Dacă e adevărat ce scrie ai o mare problemă.
    Se pare că te cam dai de gol singur. Urmărești postările și știrile despre mine? Eu până acum nu ți-am pronunțat numele și nici nu m-am gândit la tine. Eu am spus că dacă e bărbat yuje îl aștept
    să discutăm ca între bărbați , față în față nu pe internet. Tu ești yuje?

  23. Mărule! Esti disperat. E fain la Popa Sapca…ai rupt tu 300 de euro…hahahaa….deja am tocmit unu cu bile pe preput, special pentru tine. Am o mare slabiciune pentru tine…Te asteptam iubito! Te anchetam noi asa cum trebuie..nu cu fac organele astea care iti respecta drepturile. Mai vorbim……

  24. bă frate,au imputit oltenii astia tot banatul,mai lache asta cocosat ,cica maru,pruna sau caisa,cum ii spun apropiatii mai lipsea din Timisoara ! Oltene,dupa spasmele tale pari a fi miezu din piszda,doar in spatele blocului,ce plm tot o arzi in chec pe pajiste inculpatule,dupa cum narezi tu p-aici se pare ca i-ai pus pe toti la colţ,procurori,investigatori,judecatori….fratioare tu ai dubla personalitate,ai probleme psihice.in toate postarile tale disperate ,esti un real 007.TU ESTI FRUSTRAT,TU ESTI CEL NEDREPTATIT,TU ESTI CEL MAI CURAT,TU ESTI MIEZU CARPATIN.Esti un inadaptat social,printre fostii colegi esti vazut ca o zdreanta (sa folosim cuvantul tau de baza),te-ai autoexclus din mediul de lucru si tot asa ai sa te autoexcluzi si din societate ! NU ai caracter si nu ma intereseaza de unde ti se trage,important e sa te mai uiti si la tine,MIEZULE ! „ai comandat,PLATESTI ! „

  25. Mie mi-a placut cel mai mult comentariul cu Pueblos si mi-a trezit niste amintiri frumoase cu Cristina prin anul 1998. Am platit-o dar a meritat. Este printe putinele care se excita cand se ard in cur.

  26. Mărine,Mărine,cum te bagi tu singur in că*at , esti doar un FLOC in faţa P*lii , cum inventezi tu roata Marine ! probele „vorbeste”,daca nu erau probe,era NUP…..procurorii pot avea probe AS,pe care le scot la recurs,e ca la sah ….ei gandesc cu 4-5 mutari inaintea avocatilor si judecatorilor,urmarim serialul 😉

  27. Ba cacatilor v-ati dori toti sa fiti ca el dar nu aveti sange in p..a….de aceea dati cu dintii in curul lui. FRUSTRATILOR ȘI JEGURI CE SUNTETI……..

  28. @
    caca@yahoo.com…………………cine pixxda ma-tii vrea sa fie ca el ma cacat imbalsamat !lua-ti-as falca-n alup de sugaci borat,arata-mi unu’ care si-ar dori sa faca parnaie grea cum il asteapta,asta viseaza cai verzi pe pereti,traieste-n lumea lui,e rupt de realitate !S-a pus el miezu’ sa „certe” procurori,investigatori,judecatori,vrea strambu puxx sa „bata” tot sistemul,nu vezi ca delireaza,se afunda singur in cacat !!!

  29. vai de voi frustratilor!!!!!……sunteti jalnici jegurilor.!…… hahahahahahaaaaaaaa se vede cine este cacat la cur ……. 😉 pfffff ce pute……..

  30. Cristina, Cristina (Amani69) μοιάζει με μια σκύλα fuckin ‘όλα έφυγες, θα κάνω μια επίσκεψη για branding ή κάνουμε, και θα προσαρμόσει ένα fuck και πίνεται ως το μόνο που ήξερε πώς να το κάνουμε και να φέρει τους φίλους μου ξέρω ότι σας αρέσει στην ομάδα, αλλά αυτή τη φορά θα δούμε τον άνθρωπο και ο ανόητος και μην ξεχάσετε χορό σας για γραβάτα μουνί. Εεεε και ένα άλλο πράγμα που αντιμετωπίζεται η σύφιλη δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν! Βλέπω ότι έχετε μείνει με σοβαρή κομμάτι κεφάλι του …. 😉

  31. Ivana ,probleme mă ! ai venit la oraş in tenişi drăgăşani cu cravată la gât,săreai peste linia de tramvai să nu te curentezi , aveai mâl sub unghii de-ti creşteau gladiole,umblai cu prazu’n buzunar si spuneai că-i orbit fara zahăr,acum vezi şi tu,că şmecheria costa,nu? 😀

  32. Ha ha ha. Cand spagarii astia nu-si mai incapeau in piele de bunastare, persiflau pe toata lumea si aruncau cu bani in stanga si in dreapta , colegii lor care munceau pentru salar ii injurau pe la colturi, acum cand au fost prinsi si vor fi dovediti , aceeasi colegi ii compatimesc pe la aceleasi colturi !!! Mai curvelor de pe la colturi, hotarati-va ce sunteti hoti/ complici sau politisti ???
    …si voi astia cercetati pt spaga, mai taceti dreq din gura, nu mai plangeti ca niste p.zde, fi-ti barbati si luati-va fapta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.