Întrebarea care l-a ofticat din nou pe primarul Robu

Întrebarea care l-a ofticat din nou pe primarul Robu

2
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

A iluminat lupoaica din Piața Victoriei, monumentul din Piața Unirii și pe cel din Libertății cu tot cu copacii din zonă, a anunațat că va pune taxă pe turnuleț și că va umple Timișoara de statui ecvestre ale marilor personalități și nu se oprește aici. Edilul șef Nicolae Robu a anunțat că „am dat dispoziții astăzi la şedinţa operativă, tot în cadrul demersurilor de înfrumuseţare a oraşului, să se amenajeze alveolele din jurul copacilor din Piaţa Victoriei.


Respectiv, să se posteze jardiniere cu flori în sensul giratoriu de lângă Liceul Miu. Acolo avem un sens giratoriu şi încă câteva amenajări sunt realizate integral din piatră de pavaj,  prin urmare avem un gri extins, sec, anost şi pe care aş vrea să îl mascăm pe cât posibil aducând în zonă flori”.

Întrebat cât costă noul proiect, având în vedere că și costurile pentru iluminatul statuilor au rămas secrete pe motiv că sunt bani cheltuiți pentru a înfrumuseța orașul, edilul șef și-a ieșit din fire. Enervat de insistența reporterului PRESSALERT.ro, Robu a lămurit că  „sunt cheltuieli de mii de lei care se aprobă global. Se va face o amenajare aşa cum arată mai bine ca să putem avea de dinainte preţul. Proiectarea ar costa mai mult decât lucrarea în sine. Eu nu ştiu de dinainte cât costă o lucrare pe care vrea să o fac, mă duc la magazin şi îmi cumpăr materialele și apoi vâd cât mă costă”. Primarul a conchis că “puteţi să scrieţi ce vreţi, nu îmi mai pierd vremea cu acest subiect” .

2 COMENTARII

  1. Asa, Robule! Incepe cit mai multe lucrari, fara a cunoaste exact preturile, mai plimba-te in Germania, mai angajeaza vreo secretara, si la urma, nu se va mai vedea asa repede, gaurile prin care se scurg banii. Doamne , ce pacate au facut timisorenii , de au avut ghinionul sa suporte atita aroganta si obraznicie. Pe banii dumitale poti sa faci ce vrei, dar nu pe banii cetatenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.