Formaţia timişoreană Desant caută un nume pentru mascota lor

Formaţia timişoreană Desant caută un nume pentru mascota lor

0
DISTRIBUIȚI

desant1

Formaţia timişoreană Desant apelează la sprijinul fanilor pentru a găsi un nume pentru mascota trupei, care e prezentă pe primul material discografic al muzicienilor, “Joc de noroc“. Concursul iniţiat pe pagina de Facebook a trupei, https://www.facebook.com/desantrock, se adresează tuturor celor care vor să „năşească“ mascota şi are loc până în data de 27 aprilie. Două zile mai târziu, membrii trupei vor anunţa numele mascotei, iar cel care a „ghicit“ acest nume se va alege cu o serie de premii din partea  formaţiei, ce includ un kit branduit Desant (CD cu autografe, tricou şi un hanorac) şi posibilitatea de a urca pe scenă alături de ei la concertul de „botez“ al mascotei, care va avea loc în luna mai la Timişoara.  Ca un adevărat „godfather“, câştigătorul concursului va avea intrare liberă la concert împreună cu un însoţitor, acces backstage şi-n plus acces gratuit la toate concertele trupei în viitor. Naşul si numele mascotei vor fi anunţate în data de 29 aprilie.

desant2

„Mascota a fost dintotdeauna parte din sufletul nostru, din Desant.


Nu ştim cum să îi spunem şi din această cauză apelăm la fanii noştri. Mascota e imaginea noastră, e cu noi la fiecare concert, e pe toba mare, e un membru activ, care are nevoie de un nume. Cu această ocazie vom alege şi un fan care va fi naşul mascotei şi va avea parte de o serie de premii din partea noastră“, ne-a declarat Alin Achim, din partea trupei.

Deşi a fost lansat la începutul lunii noiembrie a anului trecut, materialul discografic al timişorenilor a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net “Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock.  Desant a luat naştere la sfârşitul anului 2010 şi îi are în componenţă pe Alex Anca (voce), Tibi Săulescu (chitară), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass) şi Mihai Dobrescu ( tobe). Albumul “Joc de noroc” conţine 14 piese şi a fost produs de propria casă de discuri a trupei, Desant Factory.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.