Paula Seling vine cu Pansament la Timişoara

Paula Seling vine cu Pansament la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

paula seling (12)

Solista Paula Seling va susţine un concert extraordinar la Timişoara, ocazie cu care va cânta şi noul ei single ce poartă numele de Pansament, melodie realizată în studioul lui Marius Moga, care de altfel este răspunzător şi pentru textul acesteia.

Concertul face parte din seria evenimentelor dedicate împlinirii unui an de existenţă a Jazzissimo Lounge şi va avea loc joi, 25 aprilie, de la ora 22.00.


„Noua mea piesă este o colaborare făcută cu mare dragoste, cu oameni foarte tineri şi talentaţi, dar şi cu vechi colaboratori care mi-au rămas în suflet de la lansarea piesei «Timpul», pâna acum. Versurile noului single au fost scrise de Adda Moldovan şi Marius Moga, iar orchestraţia a fost realizată de Ionuţ Vasilache“, spune cântăreața care a început să cânte la vârsta de zece ani în corul şcolii. Celelelate evenimente incluse în aniversarea clubului timişorean includ o seară lăutărească cu M.A. Jr, în data de 26 aprilie, şi un party special alături de DJ Epocs, care va avea loc sâmbătă, 27 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.