Primarul i-a pus gând rău “casei de modă veche” din Flavia. Ce...

Primarul i-a pus gând rău “casei de modă veche” din Flavia. Ce planuri de civilizare are Robu

2
DISTRIBUIȚI

flavia

Era păturilor cu chilipiruri „tolănite” la soare din piața Flavia ar putea fi pe final. Edilul şef Nicolae Robu a anunţat că „am dispus astăzi în şedinţa operativă să se caute soluţii pentru asanarea zonei Flavia şi a zonei Badea Cârţan unde după cum cunoaştem se defăşoară un comerţ cu lucruri vechi într-o manieră care nu onorează Timişoara. Nu vrem să interzicem acest comerţ, pentru că există cetăţeni amărâţi care, vânzând respectivele lucruri îşi câştigă un bănuţ, şi există cetăţeni la fel de amărâţi  care nu  pot cumpăra lucruri de un alt nivel decât cele vândute acolo, dar şi un astfel de comerţ trebuie să se desfăşoare civilizat dacă avem pretenţia de oraş civilizat.


Vă vom informa pe parcurs care vor fi soluţiile. În Piaţa Flavia este un haos de nedescris în vecinătatea imediată”. Întrebat exact cum va proceda cu cei care vând lucruri pe trotuare sau borduri și care nu-și permit să închirieze tarabe, edilul şef a lămurit că nu are momentan o soluţie, dar că a făcut un anunţ care va fi urmat de acţiune.

Supus la mai multe întrebări, Robu s-a iritat şi a răspuns că „receptaţi corect dacă doriţi, dacă nu doriţi, oricât v-aş explica eu, tot altceva o să scrieţi. Nu vrem să interzicem nu e normal să se facă comerţ în astfel de maniere, să stea lucruri întinse pe jos. Vrem să se lucreze civilizat, inclusiv în zona aceasta a comercializării de lucruri vechi”.

2 COMENTARII

  1. Dupa zeci de sesizari din partea noastra a cetatenilor din zona Dambovita, domnul primar se angajeaza, cel putin la nivel declarativ, sa rezolve problema dezordinii din zona. El se refera la comertul pe trotuar cu vechituri ce dau un aspect groaznic zonei, pe langa mizeria ramasa in urma in fiecare weekend. Solutia e una singura, confiscarea tuturor produselor pentru ca amenda nu sperie, nefiind niciodata platita. Comerciantii de vechituri nu se aseaza la noi intre blocuri pentru ca e scump sa vanda in Flavia ci pentru ca e vadul comercial mai bun. In Calea Sagului pana la Piata Doina, zilnic comerciantii de legume si fructe se aseaza pe trotuar, tot pentru ca e vadul bun, iar Piata Doina e mereu goala. Legea permite ca legumele si fructele confiscate sa fie duse cantinei sociale a primariei. http://www.youtube.com/watch?v=1SeHw7VvXP0

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.