Studenţii de la Drept din UVT, printre cei mai buni din ţară

Studenţii de la Drept din UVT, printre cei mai buni din ţară

0
DISTRIBUIȚI

students_laptop

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a reuşit încă o dată să demonstreze că este una dintre cele mai performante din ţară. O echipă formată din 21 de studenţi a obţinut locul doi în clasamentul general naţional al concursului studenţesc Hexagonul Facultăţilor de Drept, ce s-a desfăşurat la Craiova la sfârşitul lunii aprilie.


Participante au fost echipele facultăţilor de Drept din şase universităţi din România, iar concursul a inclus trei probe ştiinţifice, Drept civil, Drept penal şi Drept constituţional, şi patru probe sportive, fotbal, street – ball, tenis de masă şi şah.

Echipa Facultăţii de Drept din Timişoara a obţinut rezultate bune, după ce a reuşit să câştige trei probe din şapte, la două probe ştiinţifice, studenţii au ocupat locul I, precum şi la proba de tenis de masă. „Rezultatul confirmă apartenenţa studenţilor Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara la elita învăţământului superior juridic din România şi se adaugă performanţelor deosebite obţinute de echipele facultăţii la concursurile internaţionale şi europene de drepturile omului şi drept internaţional public”, a spus Florin Jurca, purtătorul de cuvânt al Universităţii de Vest din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.