Telenovelă cu happy-end, cu Orza şi Robu în rolurile principale, la dezbaterea...

Telenovelă cu happy-end, cu Orza şi Robu în rolurile principale, la dezbaterea bugetului pe 2013

2
DISTRIBUIȚI

robu si orza

Clipe emoţionante între putere şi opoziţie, astăzi, la dezbaterea pe tema bugetului local pe anul 2013. Ca un zmeu, consilierul local Adrian Orza anunţa ieri pe pagina sa de Facebook că „eu personal o sa am grijă, să văd dacă promisiunile actualei administraţii (pe 6 luni, respectiv 1 an) se regăsesc prinse în buget. Pentru că ştiu ce însemna ca opoziţia să îţi boicoteze proiectele (chiar aliaţii pe alocuri) nu numai ca voi vota, ba chiar voi avea grija ca promisiunile să fie prinse în buget.


Dacă vor exista scăpări, voi face eu personal amendamentele necesare, ca ele să apară! În altă ordine de idei, orice cetăţean interesat poate veni mâine la această dezbatere”. Socoteala virtuală nu s-a împăcat însă cu cea din sala de şedinţe. Astfel, la dezbatere Orza a pledat pro votarea bugetului.  „Este foarte important să acceptăm un buget aşa cum este prezentat. Ştiu ce înseamnă o discuţie pe buget pentru că 12 ani noi nu am fost în opoziţie. El reprezintă viziunea şi asumarea unei administraţii”.

Singurul lucru care l-a supărat a fost faptul că Nicolae Robu nu spune, atunci când iese public să prezinte proiecte europene pentru care a primit bani, că acestea au făcute sub administraţia Ciuhandu. Emoţionat, edilul şef a sesizat că „opoziţia începe să se comporte constructiv şi pozitiv aşa cum este firesc. Noi am exercitat puterea de la bun început într-o manieră elegantă, niciodată nu a încercat cineva să mascheze ceea ce s-a preluat şi s-a dus mai departe. Nimeni nu ne dă bani pentru că avem aceste proiecte de-a gata.  Proiectele nu sunt scrise de Robu sau Chiuhandu, ci de experţi”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.