Postul de viceprimar la Periam, mărul discordiei între PDL și PP-DD. Războiul...

Postul de viceprimar la Periam, mărul discordiei între PDL și PP-DD. Războiul declarațiilor

0
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001

Opoziţia din Timiş doarme – de asta se plânge deputatul PDL Alin Popoviciu. Acesta a povestit astăzi că deputatul Adrian Diaconu, şeful PP-DD Timiş, nu doreşte un viceprimar în comuna Periam. „Înainte de Paşti, crezând că sunt un partid de opoziţie, i-am propus la Periam unde avem şase consilieri să înlocuim viceprimarul de la PSD şi să îi dăm post.


Am discutat şi cu consilierul PP-DD, era foarte încântat, omul îşi dorea să fie viceprimar, dar a fost ameninţat de cei de la partid că va fi dat afară şi a fost somat să nu participe la şedinţă.  Am discutat cu Dan Diaconescu şi mi-a spus că îşi doreşte un viceprimar în Timiş”, a relatat Popoviciu. Drept urmare deputatul i-a cerut public lui  Diaconu să explice de ce nu vrea această mutare. Popoviciu spune că PP-DD-iştii nu vor înlocuirea viceprimarului PSD asta pentru că Titu Bojin, şeful social-democraţilor din judeţ, ar fi angajat doi membri PP-DD la Consiliului Judeţean Timiş.

Şeful PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, susține că „ceea ce declară Alin Popoviciu  e profund neadevărat.  Eu aş dori viceprimar, aş fi nebun să nu vreau viceprimar”.  Acesta consideră că dacă PDL are şase consilieri acolo, PSD doi şi PNL patru, şansele ca viceprimarul să fie de la PP-DD ar fi nule, asta pentru că  primarul este PNL şi are tot interesul să aibă un trai comod fără un primar din opoziţie. Diaconu a conshis că „de ce PDL mi-ar da mie viceprimar. Ţinta era ca PDL să aibă viceprimar acolo, nu noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.