Starea șantierelor din Timișoara: ce le promite Robu șoferilor care fac slalom...

Starea șantierelor din Timișoara: ce le promite Robu șoferilor care fac slalom în trafic

0
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Traficul din Timişoara nu va mai fi un infern – sau cel  puţin asta ar trebui să fie situaţia dacă judecăm după faptul că zilnic edilul şef povesteşte despre cum face inspecţii pe şantierele din oraş.  „Am lansat licitaţia pentru execuţia sensului giratoriu din Piaţa Bălcescu.


Dorim să încheiem licitaţia de contractare a executantului în timp util pentru a încheia această lucrare pe timpul verii, când se circulă mai uşor. Avem alocaţi 1,6 milioande de lei venituri proprii pentru această lucrare”. După finalizarea lucrărilor, care ar trebi să dureze aproximativ patru luni, edilul şef a menţionat că aici va fi mutată Coloana Fidelităţii. Iar veştile bune au continuat.

Lucrările la ruta alternativă aferentă lucrărilor de la subpasajul rutier de la Michelangelo continuă. Robu a informat, în limbaj ingineresc, că „pe traseul de prelungire a bulevardului Sudului s-a lucrat sâmbătă şi s-a făcut acea stabilizare operaţie tehnologică plasare amestec balast şi ciment şi comprimarea pe fundaţia de pietriş realizată în prealabil. Trebuie să se aştepte câteva zile ca ea să se consolideze joi va avea loc turnarea asflatului, dacă vremea va fi prielnică”. De la acea ultimă operaţiune, în aproape o săpămână, tronsonul va fi practicabil, a completat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.