Cinci morți în California după ce un atacator a deschis focul în...

Cinci morți în California după ce un atacator a deschis focul în apropierea unei acțiuni la care participa Barack Obama

0
DISTRIBUIȚI

Santa Monica Shooting

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa ieri într-o serie de împuşcături în apropiere de Los Angeles care s-au soldat cu moartea unui suspect, ucis de poliţie în biblioteca unui campus universitar, au anunţat autorităţile, revizuind în jos bilanţul precedent, transmit agenţiile internaţionale de presă, informează Agerpres.

Suspectul, care era îmbrăcat complet în negru şi purta vestă antiglonţ, şi-a omorât mai întâi tatăl şi un frate, după care a dat foc casei şi a deschis focul în mai multe rânduri prin localitatea litorală Santa Monica, la doar câţiva kilometri de locul unde preşedintele Barack Obama lua parte la o reuniune de strângere de fonduri.


Nu au fost făcute cunoscute alte detalii despre atacator în afară de faptul că avea în jur de 25-30 de ani.

Alte cinci persoane au fost rănite, între care una grav şi una aflată acum într-o “stare gravă dar stabilă”, a menţionat sergentul Richard Levis.  Un alt suspect care fusese reţinut în legătură cu incidentul a fost eliberat în scurt timp. Având în vedere atacul din decembrie de la şcoala Sandy Hook din Newtown (statul Connecticut), în care au murit 20 de copii, comandanta poliţiei din Santa Monica, Jacqueline Seabrooks, a dat asigurări că de această dată nu a fost vorba de împuşcături într-o şcoală. Ea a adăugat că o persoană din campusul universităţii la a cărei bibliotecă a fost încolţit suspectul a fost rănită şi transportată la spital, dar nu a precizat unde au fost ucise sau rănite celelalte victime. Toate instituţiile şcolare din zonă au fost închise din precauţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.