Judecător, prins de DNA în flagrant luând mită. Vezi cât costa o...

Judecător, prins de DNA în flagrant luând mită. Vezi cât costa o sentinţă favorabilă VIDEO UPDATE Decizia procurorului

6
DISTRIBUIȚI

judecator spaga

Un judecător a fost prins în flagrant, astăzi, de procurorii DNA  în timp ce primea șpagă pentru sentințele favorabile, operaţiunea având sprijinul SRI Arad. Judecătoarea Floriță Boloș de la Judecătoria Ineu a fost surprinsă după ce a primit 5.500 de euro de la investigatori sub acoperire ai DGA pentru că a dat o sentință favorabilă într-un dosar de fond funciar. Aceasta era cea de a doua tranșă de bani, după ce anterior a primit alți 13.000 lei pentru alte sentințe.


Alături de judecătoare a fost ridicată şi nora judecătoarei.

Judecătoarea Floriță Boloș are, conform ultimei declarații de avere, o casă de 109 metri pătrați în Ineu, pe care a cumpărat-o în 2003, un Ford Mondeo și un Renault Symbol, ambele luate în leasing în 2008. Are contractate patru credite, în valoare totală de 96.711 euro, scandente din 2013 și pânî în 2023. A fost plătită ca judecător cu 94.081 lei.

Judecătoarea Boloș este unul dintre magistrații care a dat sentințele prin care a fost retrocedat un sat întreg din județul Arad, mai exact 8.700 de hectare de teren și pădure care includ toată localitatea Nadăș, inclusiv pământul pe care sunt biserica și cimitirul. După obținerea retrocedării, noii proprietari s-au dus cu executorul judecătoresc să evacueze o parte din pământuri, existând tensiuni cu localnicii. Familia care a obținut terenurile a prezentat în instanță documente din care a rezultat că este moștenitoarea unui grof, Iosif Grosz, care a deținut importante proprietăți în zonă, în perioada interbelică.

UPDATE În urma audierilor de la DNA Timișoara, s-a decis reținerea pe 24 de ore a judecătoarei Boloș care a fost dusă în arestul Poliției Timiș, urmând ca mâine să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Curții de Apel Timișoara.

6 COMENTARII

  1. E plin de judecatori si procurori in parnaie, dar tot nu se invata minte imbuibatii astia, au spaga in sange ! Si conduc salarii si pensii cum putini au in Ro ! Cancerul societatii.

  2. DNA cand aveti grija si de judecatorii de la Timisoara? verificati va rugam sentintele date in favoarea Directiei Fiscale Timisoara condusa de Bodo Adrian…care nu stiu ce le face…i-i scuteste de impozite…( oare se manjesc pt atat? ) in procesele cu angajatii disponibilizati in 2010 ,care Bodo Adrian nu le-a respectat nici un drept cum zice legea 188/1999 care reglementeaza statutul functionarilor publici…nici macar nu a organizat concurs pe posturile ramase…desi ANFP spune clar ca trebuia organizat examen…ba mai mult si-a pastrat toate pilele la Directia Fiscala,fara sa existe posturi disponibile…pe posturi numai de el stiute ! iar judecatorii de la Timisoara dau sentinte in favoarea Directiei Fiscale si a lui Bodo implicit ! asa sa-i judece Dumnezeu si pe ei !

  3. arest:tocmai ca nu e plin de ei!!!!! au salarii uriase! pe vremea lui ceausescu rap intre cel mai mic si cel mai mare salariu era de 1la 7. asa ar trebui sa fie si acum pt bugetari. la privat nu vorbim…..in vest angajatii statului nu au salarii ca gunoaiele astea de la noi. te crucesti!!!!!!! 10.0000-18.0000 euro+prime uriase! de asta nu zice nimic FMI? de pensii de 100 lei nu zice nimic FMI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.