Organizatorii Electric Playground aşteaptă 1.500 de timişoreni la distracţie

Organizatorii Electric Playground aşteaptă 1.500 de timişoreni la distracţie

0
DISTRIBUIȚI

suiepaparude

Organizatorii Electric Playground, care va aduce în acest weekend în oraşul nostru recitaluri cu formaţiile C.T.C, R.O.A. şi Şuie Paparude, speră ca numărul celor care vor participa la aceaastă manifestare să fie undeva în jurul cifrei de 1.500 de oameni.

Deşi până marți au vândut doar 250 de bilete, organizatorii evenimentului speră ca numărul celor prezenţi la prima ediţie a Electric Playground să fie mult mai mare. „Ca de obicei, lumea nu se grăbeşte să-şi ia bilet înainte, mulţi preferând să-şi procure biletul pe ultima sută de metri.


Suntem îm grafic cu toate pregătirile, vom avea la faţa locului pe lângă main stage şi un teren de joacă, preţuri accesibile la bar, parcare păzită pentru maşini şi un loc unde se vor putea lăsa bicicletele“, ne-a declarat DJ Kuky, din partea organizatorilor. Evenimentul va avea loc la Centrul de Practică al Facultăţii de Agronomie Timişoara situat pe DN 69, km 6 – ieşirea spre Arad, mâine, de la ora 17.00 fix, şi programează recitaluri şi seturi cu George Allen, Sweb & Seru ft. dj Flow, C.T.C., DJ Kuky, R.O.A., Not So Common DJ, Şuie Paparude, P.U.S.H. şi DJ Seba 1394. „Vom avea şi o zonă amenajată pentru camping şi transport gratuit de la Iulius Mall până la locaţie cu autobuze care vor pleca de la ora 16.30. Dimineaţa, de la ora 5.00 la 7.00, asigurăm şi transportul de la locaţie la Iulius Mall, tot gratuit. Vom avea şi două mini baruri şi o zonă cu mâncare şi aşteptăm cu drag toţi amatorii de distracţie“, a mai adăugat organizatorul principal al acestui eveniment. Biletele de intrare la costă 20 de lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.