Reacţie isterică din Coreea de Sud a primarului Robu la analiza PRESSALERT.ro

Reacţie isterică din Coreea de Sud a primarului Robu la analiza PRESSALERT.ro

17
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana 11 an

Deşi este plecat în Coreea de Sud, primarul Timişoarei Nicolae Robu a reacţionat extrem de vehement la analiza făcută de PRESSALERT.ro la un an de mandat. La numai câteva ore de la apariţia materialelor, acesta a venit cu acuze halucinante şi mincinoase la adresa celor care-l critică, fără a spune, însă, că informaţiile publicate sunt false.

Redăm integral postarea de pe Facebook a primarului Nicolae Robu „Remarcaţi, în ultima vreme, o dezlanţuire deşănţată împotriva mea a unor ziarişti şi a unor indivizi măcinaţi de înfrângerea electorală umilitoare pe care le-am administrat-o în urmă cu un an.


Pe tot parcursul acestui an, aceştia s-au opus la absolut orice am făcut eu pentru Timişoara -şi am făcut multe, slavă Domnului, dupa cum voi arăta în raportul de 1 an de mandat pe care îl voi publica în 24.06.2013 şi după cum sunt convins că aţi remarcat-, încercând să mă descurajeze şi să-mi boicoteze proiectele sau, neputând, măcar să le duca în derizoriu. CARE ESTE DE FAPT PROBLEMA ZIARIŞTILOR LA CARE AM FĂCUT TRIMITERE: VOR BANI ŞI DE LA MINE AŞA CUM PRIMESC DE LA ALŢII (de exemplu, 3000 euro pe lună, ca să dau un exemplu concret la care ştiu şi cine plăteşte şi cine încasează) ! Vor ardent pt că şi-au angajat cheltuieli pe care nu le pot achita şi sunt în pragul falimentului”. După ce a deconspirat cum merge presa locală şi a făcut nişte previziuni, mai ceva ca Nostradamus, Robu încheie apoteotic „să fie clar: EU NU MĂ LAS INTIMIDAT DE NIMENI! AM FOST ÎNTOTDEAUNA ŞI VOI RAMĂNE UN LUPTĂTOR LA POLUL PLUS !!!”

17 COMENTARII

  1. Da cine zice ca e la adresa voastra? Ca nu vad sa fi scris undeva numele vostru… Sau ati preluat maniera primarului, crdeti ca sunteti singuri in acest oras?

  2. Foarte tare ….. eu chiar ma intrebam de unde fac bani siteurile astea de 2 bani „presa din Timisoara”…. este clar ca din santajul persoanelor publice.Si normal cum fostii conducatori ai urbei au de unde sa dea siteurile de 2 bani ajung sa faca „profit” lovind in cei care chiar lucra…….si acum sa fim seriosi realizarile promise in campanie sunt toate vizibile cu ochiul liber !!!

  3. In ultimul an s-au facut mai multe lucruri in Timisoara decat in ultimii 10 ani. E trist ca traim intr-o societate in care numai scandalul si lucrurile negative se vand :(.

  4. Aoleu! Domnul primar a gresit Coreea!
    Coreea de Nord era mai potrivita pentru el:) Ce sa caute in Sud? In Nord, acolo avea exemple demne de urmat, mai potrivite cu atitudinea lui. Acum are ocazia sa renunte la axa Timisoara-Germania (nici pe nemti nu-i prea palce) si sa puna bazele unei noi axe Timisoara-Pyongyang. In curand vom trece la serbari pe stadioane, cantece obligatorii in cinstea primarului si o presa care sa ridice zilnic osanale marelui carmaci!

  5. Aiii maaaa !, trei ”palmieruti”in centru orasului n-u inseamna nici un drac de progress , Adevarul este ca fraierul asta ,intzapat,inca n-a facut nimic pt.nimeni , cam la fel ca si toata ”gasca” de USL-asi , m-ai sictir in PLM de securito’comunisti ,inputiti si jegosi !

  6. Nu inteleg ce se intampla cu presa timiseana online, atat pressalet, opiniatimisoarei, tion, duc vaste campanii media care au ca scop patarea imaginii primarului.
    El este omul care are curaj sa se ia la tranta cu marlania si a facut ceva pentru Timisoara,a luat atitudine si vrea sa faca curat, OPRITI CU CAMPANIILE VOASTRE PENIBILE!
    FIE CA VRETI FIE CA NU, ROBU este PRIMARUL TIMISOAREI pentru inca cel putin 3 ani, la finalul mandatului nu veti mai avea ce comenta cand va va pune pe masa raportul activitatii.
    RUSINE PRESSALERT ! PRESA A LUI CIUHANDU – ORZA !

  7. pentru toti astia ce dati cu limbuta pe la funduletul rotofei si frezat: ….vreau sa stiu si eu de mariile realizari ale lui Nea Robu?Excludem plata catre Cristesti(acvariul),sau palmierii….sau trecerea din Complex(vezi a cui este firma care executa)…si sa nu uitam de vestitul tren subterean….a caror costuri de executie sunt mult mai mari,decat reproiectarea palisadei..etc,bla bla bla

  8. domnule primar…daca tot stiti concret…spuneti cine plateste si cine incaseaza….cred ca aiureala aia cu 3000 de euro e spusa doar asa…la prosteala…;)

    in rest toate cele bune !

    p.s……palmieri am inteles ca ati adus…..acum din Coreea ,cu ce „cadou” va intoarceti pt timisoreni ? 😀

  9. presa niciodata nu va scoate la inaintare punctele forte ale unei persoane..si pe vremea lui Ciuhandu la fel a facut…asa ca oamenii cu caracter inteleg ce trebuie, cei fara inteleg ce vor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.