Robu recunoaşte că ACS Poli nu are nicio şansă să joace în...

Robu recunoaşte că ACS Poli nu are nicio şansă să joace în alb-violet în această ediţie de campionat. Vezi care este explicaţia

3
DISTRIBUIȚI

ALB VIOLET04_resize

Primarul Nicolae Robu a confirmat, în această seară, că interesul Alexandrion Group de a finanţa echipa ACS Poli este unul real, dar deocamdată nu s-a stabilit nimic concret. Primarul a vorbit  într-o emisiunea de la Tele Europa Nova  şi despre palmares, recunoscând practic că deocamdată, numele, istoria şi culorile nu au revenit echipei din prima ligă.

Edilul a răspuns întrebărilor de la telespectatori, care au fost interesaţi dacă zvonul despre Alexandrion Group este adevărat. Nicolae Robu a recunoscut că există discuţii, dar altceva mai concret, nu. „Da, există discuţii. Nu vă pot spune nici da, nici nu. Au fost şi alte firme care şi-au arătat interesul, însă orice acţiune de acest fel se va face în condiţiile stabilite”, a răspuns primarul unui telespectator. Condiţiile despre care vorbeşte Robu se referă la faptul că nici el, nici Titu Bojin, nu agreează cedarea de acţiuni investitorilor, ci o finanţare doar sub formă de sponsorizare.


Alexandrion Group a fost interesată şi de investirea la Universitatea Cluj, dar conducerea „şepcilor roşii” a refuzat implicarea societăţii ce comercializează vin ars.

Liberalul a atins şi problema palmaresului şi culorilor. Practic, primarul a  recunoscut că palmaresul lui Poli Timişoara nu a venit încă la ACS Poli. Robu a spus că se aşteaptă o adunare generală a tuturor societăţilor care au datorii la societatea în insolvenţă a lui Marian Iancu, societate de care este legată ASFC Politehnica, deţinătoarea de drept a palmaresului şi culorilor. Totuşi, primarul a spulberat speranţele celor care sperau să o vadă pe ACS Poli în alb-violet în acest sezon. „Răspunsul e puţin mai complex. În curând vom obţine drepturile totale asupra culorilor si palmaresului. În acest campionat nu le vom folosi, pentru că se pot îndrepta asupra noastra societăţile care au datorii la societatea lui Marian Iancu prin confuzii dorite şi nedorite. Noi am mai avut astfel de îndreptări asupra noastră şi printre argumentele care ne-au salvat de alte complicaţii a contat că am facut dovada că nu jucam în alb-violet. Domnul Marian Iancu s-a ţinut de cuvânt până acum şi a semnat acel acord tripartit între societatea sa, ASFC Politehnica şi ACS Poli. E nevoie de o adunarea generala a creditorilor societăţii lui Marian Iancu. Avem promisiunea ca nimeni nu se va opune rezilierii acelui contract”, a precizat Robu despre palmares şi culori.

3 COMENTARII

  1. orice oras poate avea mai multe echipe ,de ce va incapatinati atita cu alb-violet si poli
    de ce sa nu fie ACS sau RIPENSIA sau CF …sau chiar numele firmei finantatorului.
    acea poli pe care tot incercati sa o regasiti nu mai exista era echipa studenteasca…azi fotbal fara bani multi nu mai exista

  2. sa fie fc alexandrion timisoara,dupa aceea merge un vin de recas(rosu daca se poate ca USL-ul) si sa jucam in culoarea ginars-ului.(maro-kakao)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.