Ce mai visează Robu pentru traficul timișorean

Ce mai visează Robu pentru traficul timișorean

3
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

În Timişoara şantierelor primarul Nicolae Robu face noi anunţuri legate de infrastructură. Astăzi, edilul-șef a declarat că a avut o discuţie cu proiectanţii care au câştigat licitaţia pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice pentru subpasajele Popa Şapcă, Jiul şi Solventul. „Am clarificat ultimele aspecte care mai comportau o discuţie şi în perioada imediat următoate până la sfârştiul lunii octombrie ne vor fi predate cele trei studii de fezabilitate.


Am cerut ca în cadrul studiului de fezablitate privind lărgirea pasajului Jiul – Circumvalaţiunii intersecţie cu Republicii să se analizeze şi impactul pe care l-ar avea asupra interesecţiei o eventuală linie de tramvai pe care să o realizăm între Gara de nord şi Spitalul de copii. După ce rezolvăm problema subpasajului, în speţă, vrem să ducem în subteran două benzi exclusiv auto şi două benzi care ar urma să fie folosite în comun de către mijloacele auto şi tractoare. Am realiza astfel o legătură foarte rapidă pe de o parte între zona gării şi zona centrală, inelul 1, iar pe de altă parte am fluidiza traficul”. Robu a comentat că lucrările la toate cele trei subpasaje vor începe în anul 2014.

3 COMENTARII

  1. Cuum ? Două benzi pt. mijloace auto și TRACTOARE ?? Păi, ori n-ați notat conștiincios vorbele DictaRobului, ori…dacă-i așa, vrem și noi în Kuntz subpasaj pentru căruțe !

  2. Tramvai de la Gara de Nord la Spitalul de Copii???? Da’ de ce nu monorai, ceva suspendat – ceva ce nu are nimeni in Romania! Exista linie de troleibuy de la Gara de Nord la Spitalul de Copii!!!!

  3. In lipsa unei Strategii de trafic bazată pe principiile necesitatii, eficientei si fluidizarii la nivelul Municipiului Timisoara, care sa fie clar expusă si asumată, toate aceste mărunte soluții, chiar daca sunt utile, sunt duse in derizoriu si prin faptul ca ele sunt comunicate la cel mai înalt nivel, de către primar. Great people talk about ideas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.