EXCLUSIV Explicaţiile date de penelistul Robu colegilor din USL pentru declararea ca...

EXCLUSIV Explicaţiile date de penelistul Robu colegilor din USL pentru declararea ca indezirabil a lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar

15
DISTRIBUIȚI

usl timis

Preşedintele PNL Timiş şi primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a transmis un mesaj colegilor din USL în care explică gestul de astăzi de a cere PSD înlocuirea din funcţia de viceprimar a lui Traian Stoia. Redăm integral mesajul acestuia „Stimaţi aliaţi, Asa cum sunt convins că aţi aflat, astăzi am anunţat că nu mai pot continua colaborarea cu dl.


Viceprimar Stoia. Precizez din start că dv., celorlalţi, n-am nimic a vă reproşa, ba mai mult, vă port toată stima şi recunoştinţa pt modul impecabil în care am colaborat până acum. Si, tot din star, sper să colaborăm la fel şi în continuare. Pt Timişoara şi pt România! Îmi doresc o întâlnire în care să vă pot explica tot ce s-a întâmplat ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL MANDATULUI D-LUI VICEPRIMAR, dar mai ales din momentul în care dânsul şi cei pe care îi reprezintă au prins speranţe că vor influenţa justiţia şi/sau Prefectul legat de procesul meu cu ANI. Dl Viceprimar a acţionat numai şi numai discreţionar, ocupându-se de orice altceva, dar nu de prerogativele sale neavând nicio eficienţă. Punctul culminant a fost refuzul de a se conforma unor dispoziţii de bun simţ ale Primarului transmis printr-o adresă din care citez câteva cuvinte „Până săptămâna trecută, priorităţile Primăriei şi ale Primarului erau prezentul şi viitorul luminos al urbei noastre (…)”. Cu un asemenea om, cu privire la care sunt de spus lucruri infinit mai grave, eu NU MAI POT LUCRA. Cu stimă şi loialitate pt. alianţa noastră, N.Robu”.

15 COMENTARII

  1. PSD si PNL = USL , mizerie,escrocherie,saracie lucie,asa timisorenii mei? sa ajunga PSD sa conduca Timisoara??? inseamna ca o sa ajungem ca-n oltenia fratilor,adica rauu!!!!!

  2. de acord cu dumneavoastra d-le primar pana la un punct….cei pe care bine a-ti zis „a-i reprezinta” au influentat si alte procese…dar nu cred ca v-a interesat aspectul…nu v-ati intrebat oare cum in procesul intentat de sindicatul din primaria Timisoara,impotriva concedierii ilegale din 2010…in acelasi dosar,aceeasi cauza…cei din Primarie si Politia Locala castiga procesul…iar cei de la Serviciile de Inspectie Fiscala pierd procesul…BODO ADRIAN stie de ce ! la fel a fost influentata justitia din Timisoara si atunci si va fi si acum….au desfiintat INSPECTIA FISCALA pt ca acolo erau oameni f bine pregatiti,care si-au facut treaba…si au deranjat multa lume…pt ca spunea BODO ca el are nevoie de oameni loiali…nu destepti ! asa ca…

  3. Ce-ar fi sa va cereti demisia singur, d-le Robu? Sinteti un om slab, un primar anemic , nu aveti stofa de primar. Daca PNL-ul, mai doreste sa primeasca voturile populatiei, ar trebui sa renunte la d-voastra, si poate plecati si cu Cojocari, sa nu va plictisiti.

  4. @ mariana Daca el si-ar da demisia ar fi prea frumos pentru unii, ca nu se mai gaseste om asa de buna ca dansul sa te ajute cand ai nevoie! Toata stima domnule.

  5. Robu nu este omul care sa vorbeasca aiurea si din ce stiu, din ce inteleg din acest articol Stoia face multe lucruri murdare…deci BRAVO Robu ca nu vrei sa tii langa tine oameni de o calitate atat de proasta!!! 😉

  6. Bravo Dl.Robu!!! Era si vremea ca cineva sa le tina piept acestor asa-zisi oameni de afaceri, fratii Cristescu.Cum se poate numi cineva om de afaceri cand nu a creat nimic din fabricile care le-au cumparat pe 2 lei si le-au demolat.Oricine poate stii sa demoleze si sa inchirieze un spatiu.Era cazul sa vina cineva sa-i opreasca pe acesti nemernici care prin acest papusoi, TRAIAN STOIA, doresc ca intr-o buna zi sa ajunga sa platim chiria pe proprile apartamente la BEGA GRUP.Bravo Dl.Robu!!!

  7. Primarul a facut un lucru foarte un, pentru ca nu este bine sa ai asemenea specimene langa tine in tr-o institutie publica care sa faca numai lucruri ilegale!

  8. robu este un om fara valoare, nici ca rector nu era mare lucru de capul lui, un fixist cu apucaturi dictatoriale, ca primar mi se pare ca trage timisoara in jos, comparativ cu ciuhandu e un zero, oricum cred ca traian stoia ar putea fi un primar mult mai bun decat acest caraghios…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.