Concert SymPhoenix pentru melomanii timişoreni

Concert SymPhoenix pentru melomanii timişoreni

5
DISTRIBUIȚI

phoenix

Phoenix alături de Momentum Orchestra şi Corul Momentum readuc proiectul SymPhoenix la Timişoara, în 21 decembrie, în cadrul unui spectacol care va avea loc la Sala Constantin Jude, cu începere de la ora 20. Spectacolul îşi propune evidenţierea unei legături deosebite exprimată muzical între ethno-rock-ul care a transformat proiectul Phoenix în unicat, între muzica brută cu adânci rădăcini în folclorul arhaic românesc interpretată prin mijloace moderne, pe de o parte, şi căldura muzicii clasice, pe de altă parte.


Alături de formaţia Phoenix şi de orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scenă invitaţii Adrian Naidin, Cristina Kiseleff şi Tavi Colen. Corul Momentum şi Momentum Orchestra sunt două proiecte de anvergură demarate de  Asociaţia Culturală Momentum. Evenimentul se va repeta în a doua jumătate a lunii ianuarie 2014 şi la Bucureşti. Biletele se gasesc pe MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la Opera Română din Timişoara şi în ziua spectacolului la sala Constantin Jude. Preţul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) şi 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi însoţite de un CD cadou din partea formaţiei Phoenix ! Recent formaţia şi-a lansat site-ul oficial http://www.formatiaphoenix.ro/

5 COMENTARII

 1. Cum dracu tot el e de vina? Omul a tacut din gura pana s-a apucat kappl sa il faca hot, sa il acuze de „suse”, sa il faca DIN NOU hot, si alte ipocrizii nedovedite si nesustinute. nu e de asteptat ca omul, la un moment dat, sa se apere???

 2. poate ar trebui si noi sa invatam sa ne respectam legendele muzicii asa cum sunt ele.

  nu stiu cum e Nicu Covaci ca om acum, nu stiu nici cum era cand era tanar, stiu un singur lucru – Nicu Covaci e un monument al muzicii rock romanesti, alaturi de Kappl, Baniciu, Bordeianu samd. in cazul muzicii acestor oameni vorbim de valori reale, certificate de trecerea timpului si nu de inventii de marketing.
  noi publicul trebuie sa ii respectam pe toti pentru muzica si pentru ceea ce au facut ei extraordinar la vremea lor si sa gasim metode sa le sanctionam elegant eventuale excese prezente. asa merg lucrurile in tarile civilizate, balacareala face rau fenomenului muzicii si nu ajuta cu nimic!

  • sa respectz pi mata!
   ca ashtia di la fenix ie urechishti, cia mai buna formatzie de legenda rock a Romaniii ieste Azurii (aia cu cinushereasa). Ie bini????????????
   iar nicu covaci ie monoment…funeral hahaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.