Șofer grav accidentat, captiv în mașina răsturnată pe câmp aproape 24 de...

Șofer grav accidentat, captiv în mașina răsturnată pe câmp aproape 24 de ore. Vezi ce mesaj a trimis înainte de incident

2
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un șofer de 22 din ani din Vinga a rămas captiv, aproape o zi, între fiarele contorsionate ale mașinii sale care s-a răsturnat pe câmp.


Tânărul a plecat, aseară, în jurul orei 22,30, spre prietena sa din Dumbrăvița, la volanul Volkswagen-ului Passat. Ultimul mesaj trimis de tânăr a fost „acum am plecat spre tine. Start, porneşte cronomentrul”. Deşi a fost aşteptat, tânărul nu a mai ajuns la destinaţie. Apropiaţii au început să-l caute, dar fără succes. De abia, astăzi, pe seară, maşina a fost descoperită pe câmp în apropierea localităţii Sânandrei, la aproximativ 100 de metri de şosea de câţiva prieteni care l-au căutat. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că din cauza vitezei, maşina a ieşit de pe asfalt, s-a rostogolit de câteva ori, apoi a izbit un dâmb, oprindu-se pe câmp. Şoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii şi nu a putut să sune pe nimeni pentru că mobilului i-a sărit bateria. După ce a fost scos de o echipă de descarcerare din maşină, tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal Timişoara, în urma primelor investigaţii medicale stabilindu-se că are fracturate două vertebre şi antebraţul stâng.

2 COMENTARII

  1. Ce om prost….start porneste cronometrul…boule au trecut 24 de ore! Pot sa-ti spun ca graba strica treaba!sau ca esti cel mai prost sofer….ihihi

  2. Meeeey, tinerilor, căcarea acceleraţiei vă poate costa viaţa! Şi, dacă intârziaţi 10 minute, ce? Un bărbat ca şi o femeie, trebuie să se lase aşteptat……….. dorit, etc, la întâlnire, pentru a crea suspans într+o relaţie! Si asta, in acest caz inseamna viaţă! Deci, aveţi mai multă răbdare, tinerilor fară minte! Vă pup, copii fară minte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.