15 ani de anonimTM: „Am încercat să facem întotdeauna lucruri în premieră...

15 ani de anonimTM: „Am încercat să facem întotdeauna lucruri în premieră şi să nu ne repetăm“

0
DISTRIBUIȚI

echipaanonimtm

Mişcarea anonim TM împlineşte zilele acestea 15 ani de existenţă, motiv de sărbătoare pentru inimoşii artişti care de-a lungul anilor au adus un suflu nou petrecerilor de muzică electronică din oraşul nostru. Cu această ocazie, întreaga echipă anonim TM va participa la un chef aniversar, programat să se desfăşoare sâmbătă, 14 decembrie, în barul clubului D’arc , de la ora 22.00.

„Cineva ne-a întrebat de curând dacă AnonimTM s-a născut mai mult din joacă, şi răspunsul cred că e ca de fapt s-a născut din dorinţa de a face ceva, de a împinge lucrurile înainte acolo unde nu exista mişcare de loc la vremea respectivă. Între timp, în cei 15 ani de activitate, am încercat să punem Timişoara pe hartă, şi să impunem un anumit standard de valoare. În aşa o perioadă de timă trebuie să te reinventezi constant, să simţi ce lipseşte mişcării şi să intervii acolo unde trebuie.


Am încercat să facem întotdeauna lucruri în premieră, şi să nu ne repetăm. Asta înseamnă să ne şi <<refresh-uim>> rândurile mereu, cu oameni de valoare, motiva’i“, ne-a declarat Dudu din partea anonimTM. Alături de petrecerile care au adus în oraşul nostru o serie de nume legendare ale muzicii electronice şi nu numai, cei de la anonim TM au iniţiat o emisiune săptămânală de radio (care recent s-a transformat într-o serie de mini party-uri desfăşurate la Caffe Mode), o compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni (care anul acesta a ajuns la cea de-a 5-a ediţie) şi o serie de acţiuni de coagulare a scenei muzicale timişorene sub genericul Made in TM.  „Pentru aniversarea de 15 ani vom fi în familie. Mc-iţa li dj-ii anonimi vor mixa împreună cu câţiva dintre membrii familiei extinse anonimTM. După ani de zile ne-am dat seama că comunitatea pe care am format-o este mult mai importantă, de fapt cea mai importantă în tot ceea ce am făcut, iar party-ul acesta este dedicat acesteia. Nu cred că există un termen de expirare pentru anonimTM , vorba aia: o dată anonimTM- întotdeauna anonimTM, este şi deviza noastra“, a mai adăugat Dudu. Biletele de intrare pentru evenimentul aniversar anonimTM costă zece lei până la miezul nopţii şi 15 lei după.

Foto: Sebastian Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.