Efect miraculos cu noile decorațiuni luminoase de Crăciun. Cum economisesc timișorenii dacă...

Efect miraculos cu noile decorațiuni luminoase de Crăciun. Cum economisesc timișorenii dacă aleg instalații de iluminat bazate pe tehnologia LED (P)

0
DISTRIBUIȚI

IMG_3343_dark_01

Nu există sărbători de iarnă fără brad, Moș Crăciun și decorațiuni luminoase. Timișorenii pot spune adio instalațiilor electrice clasice care se pot strica în orice moment, sunt greu de montat, iar costurile de achiziționare sunt uriașe. Cons Electrificarea Instal vine cu o ofertă inedită în România, un sistem de iluminat decorativ revoluționar, cu LED-uri. Clasicele furtunuri cu beculețe colorate cu care, în această perioadă, sunt împodobite clădirile sau străzile care se pot arde în orice moment, existând și riscul ca cei care le iau prin mâini să se curenteze, pot fi date uitării. Sistemul de iluminat decorativ cu LED-uri reprezintă cea mai modernă și economică alternativă, la prețurile cele mai avantajoase.

Acest sistem revoluționar bazat pe o tehnologie de ultimă generație reprezintă noul concept de lumină ieftină, o lumină pur ecologică. Banda de LED-uri se poate folosi nu doar pentru împodobirea exterioară a clădirilor, realizarea de diferite aranjamente luminoase de Crăciun, dar și în decorarea unor spații mai întunecate din interiorul casei sau timișorenii le pot utiliza ca să lumineze bradul de iarnă. Banda de LED-uri își schimbă culorile după placul fiecărui client prin comenzi realizate de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi.


Mai mult, Cons Electrificarea Instal sare în sprijinul oamenilor care nu au timp sau răbdare să decoreze casa de Crăciun și montează instalațiile de iluminat la un preț avantajos și asigură mentenanță pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Banda de LED-uri nu se folosește doar pentru împodobitul caselor de Crăciun, ci poate rămâne montată pe fațadă pe toată perioada anului. Timișorenii pot crea diverse aranjamente luminoase pe clădiri și de alte sărbători, când organizează petreceri sau ca să realizeze diferite decorațiuni luminoase de Paște.

Pe lângă banda de LED-uri, Cons Electrificarea Instal dezvoltă și alte sisteme de iluminat revoluționare, care pot înlocui uriașele tuburi cu neoane vechi de 20 de ani ce consumă mult. Este vorba despre paneluri incredibil de subțiri ce sunt prinse în tavan, suspendate cu cabluri sau montate pe perete, ce se caracterizează prin volum redus, energie mică și costuri mici. Aceste corpuri au o putere luminoasă identică cu cea de soare, iar aspectul este unul elegant și modern. Corpurile de iluminat LED Panel au și o durată lungă de viață, dacă cele clasice funcționează cel mult 7.000 de ore, acestea reziste chiar și 50.000 de euro. Mai mult, un panou cu led modern de 40 W este echivalentul unui clasic corp de iluminat cu 80 W. Dacă facem şi un mic calcul, asta înseamnă că anual, pe un singur corp de iluminat economisiţi 160 de lei. Corpurile de iluminat LED Panel reprezintă şi cele mai ecologice surse de lumină.

Cons Electrificarea Instal comercializează și cea mai bună variantă de iluminat stradal din lume, și anume lămpile cu LED ce emit o lumină aproape de cea naturală, nu poluează și nici nu atrag praful sau insectele.

Noile produse de iluminat cu LED-uri se vor găsi la sediul Cons Electrificarea Instal de pe strada Stuparilor, nr. 77. Pentru informaţii suplimentare şi comenzi, cei interesaţi pot trimite un e-mail pe adresa cei@cei.ro sau să sune la numerele de telefon 0256 306 301 sau 0757 071 770.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.